Автор Тема: Автоподорож до Словенії  (Прочитано 6285 раз)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Автоподорож до Словенії
« : 19 Июля 2014, 09:55:29 »
Інфу по Словенії можна знайти будь-де. Головне зараз помацати темку.  beer2 Працюю зараз у туроператорі головою відділу з виїзного туризму по кількох напрямках. Ціни за постій будуть максимально демократичними. Організація заходу на мені, звичайно. 3-5 машин.
« Последнее редактирование: 19 Июля 2014, 10:10:09 от absurdum »
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн Lesly

• Старожил
  • CD тихо и не DVD меня!
Re: Автоподорож до Словенії
« Ответ #1 : 19 Июля 2014, 15:37:31 »
Очень интересна тема) Упала бы на хвост в авто (если кому то дорого ехать и в авто 2 чела). Расходы на бенз/газ с половины возьму на себя)
Возможно, в этом мире ты всего лишь человек, но для кого-то ты - весь мир (Габриэль Гарсиа Маркес)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #2 : 19 Июля 2014, 15:49:47 »
Леслі, думаєш правильно )

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
  • Дарую Світло! і Пітьма пропадає сама по собі :)
« Ответ #3 : 19 Июля 2014, 18:48:57 »
absurdum, де ж ти був пару тижнів тому гыгы
зі. тема цікава - беру на замітку )))
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #4 : 19 Июля 2014, 19:00:23 »
Поїздка ж не відбудеться завтра або через місяць ) Ще є час. )

Оффлайн Андрюха

• Старожил
  • Если стало в жизни туго - погляди на морду друга
« Ответ #5 : 19 Июля 2014, 19:03:41 »
интересно.
но хотелось бы конкретики в плане что с визами, сколько денег, какие маршброски, можно ли с маленьким ребенком, на когда планы....
и это не все вопросы :)
С тех пор как начал водить авто стал осторожнее переходить дорогу...

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #6 : 19 Июля 2014, 19:55:28 »
Відстань до Любляни десь 1585 кілометрів. Їхати можна і з дитиною. До речі, діти до шести років селять безкоштовно. Ми маємо акредитацію при при амбасаді, тому все буде зроблено швидко. Треба буде зібрати пакет документів на кожного туриста. Маршрут буде пізніше, а поки що з'ясовуємо, скільки буде бажаючих. По три людини в машину або навіть чотири (ззаду тільки худенькі ))). По грошикам інфа буде пізніше. Недорогі готелі захотять десь по 30-35 євро з людини за ніч. Будуть різні варіанти. Рівень сервісу у Словенії вищій за італійський. Словени взагалі ближчі до німців, ніж до нас, слов'ян або італійців ) Головне у Словенії то її природа і термальні джерела. То фантастика. Карлові Вари нервово палять "Сєвєр". Пошукайте в Інеті Озеро Блед ;-) або щось про річку Крка. Чим яскрава така поїздка, що усе це побачиш не з літака. Про ціни інфа буде пізніше, бо якщо будуть люди від нас, то тоді будемо говорити з партнерами за ціни.

Добавлено: 19 Июля 2014, 20:42:02
absurdum, де ж ти був пару тижнів тому гыгы
зі. тема цікава - беру на замітку )))
Два тижні тому я був на іншій роботі )
« Последнее редактирование: 19 Июля 2014, 20:42:02 от absurdum »

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
« Ответ #7 : 19 Июля 2014, 21:38:56 »
 popcorn  ::)
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #8 : 21 Июля 2014, 13:17:58 »
Двійко потенційних туристів вже є.  ::)

Карочє...Проїдемо через Угорщину без ночівлі, доїдемо до Рогашки і поселимося у кемпінгу (не палатки! )), переночуємо, потусуємося на термах - і на Любляну. Погуляємо по площі Прешерена, подивимося на Люблянський град, Тримостов'я, похаркаємо (жарт!) у Любляницю (це річка, на котрій стоїть Любляна (а Любляна місцями на Венецію схожа), вранці або увечері посунемо до міста Постойна або відразу до альпійських озер на Блед, де також оселимося у недорогому кемпінгу. Можна, між іншим, відвідати Пред'ямський замок і Постойнську печеру (11 км. від Постойни), а потім на Кранську Гору, якщо захочемо. Озера на північний схід від Любляни, Пред'ямський замок і Постойнська печера - на південний захід. П'ємо місцеве відмінне вино, гуляємо. Це так, ще ескіз. Спочатку потрібно визначитися з тими, хто дійсно бажає. Діло не в кількості машин, а в кількості людей.

PS: Може, хтось на море заскочити захоче :)

Оффлайн The Transporter

• Старожил
Re:
« Ответ #9 : 21 Июля 2014, 13:59:36 »
Длительность поездки и приб. бюджет?
Никогда не изменяй условия сделки.Никаких имён.Никогда не открывать груз.Никогда не обещай того, чего не сможешь выполнить.

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #10 : 21 Июля 2014, 14:27:17 »
Длительность поездки и приб. бюджет?
Приблизно 7-8 днів з дорогою. У Любляні багато хостелів по 10-20 евро на добу. Харчування в кафе і ресторанах коштує в середньому дешевше, ніж по Європі. За 8-10 євро можна отримати велику порцію дрібної смаженої рибки з картоплею та пивом, або пасту з соком або келихом вина. Повноцінна вечеря з вином та іншими напоями на двох обійдеться в 25-40 євро. Фрукти коштують у середньому 2 євро за кілограм, морозиво близько 1 євро, кави 1-2 євро за філіжанку, пляшка вина 1-8 євро. А якщо харчуватися самім, то помітно дешевше вийде. Якщо казати про готель, то від 50 євро на людину на день. До речі, потрібні будуть довідки з банку, що у вас є достатньо грошей на рахунку - десь щоб було 50 євро на добу (це не означає, що ви маєте їх потратити ))). А також довідка про вашу фінансову спроможність - від 5000 грн. на місяць. Бензин коштує 1,5 євро - 95й. Дизель десь 1,3 євро.

Оффлайн marafeta

• Новичок
  • но добрая внутри :)
« Ответ #11 : 29 Июля 2014, 18:38:17 »
а можно немного конкретнее дату? август, сентябрь или декабрь?? или следующий год? или столетие? плз!
смотрю на мир через группу линз..

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #12 : 29 Июля 2014, 18:46:09 »
а можно немного конкретнее дату? август, сентябрь или декабрь?? или следующий год? или столетие? плз!
Йдеться про жовтень-листопад. Це писав батько моєї доброї знайомої. Це про подорож по Словенії і до Венеції.
http://adriatour.com.ua/otzyivyi/otzyivyi-po-turu.html
http://adriatour.com.ua/otzyivyi/chto-vyi-znaete-o-slovenyy-2.html
« Последнее редактирование: 29 Июля 2014, 18:52:52 от absurdum »

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.