Автор Тема: УКРАЇНА ПІДПИСАЛА УГОДУ ПРО АСОЦІАЦІЮ З ЄС  (Прочитано 5819 раз)

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
  • КИЕВ, Харьковский Фабия, Авео (была), Ford Fusion
benedikt,
назови мне одно государство, которому плохо в ЕС и оно стремиться присоединится к россии.. или хоть одно государство , которое оторвалось от россии ( не в ЕС) и стало жить хуже, аж до желания вернуться обратно.
ЛЕНЬ - двигатель прогресса

Оффлайн benedikt

• Старожил
benedikt, я тебе уже указал)) Да понятно - твоё желание троллить выше желания думать.
тогда покажи где троллинг? вот я почитал переписку и вижу одно. троллинг от тебя. ничего по существу, а только ляля.

Оффлайн midaV

• Старожил
  • Nissan Leaf
MSC, Точную суммы называть не стану, ограничусь общей информацией, что рабочий получает как и шахтер, если с прицелом на ЕС, то заработок сопоставим с заработком румынского рабочего.

ZoZiC, Нет, не киевская область (надо учитывать фактор цены земли). Контактов  отправлять не стану, сейчас у него серьезные проблемы, спрос на продукцию  превышает объемы его производства. А расширение хозяйства затруднено из-за того что смежные земельные участки «отравлены» бестолковым применением удобрений и ядохимикатами или истощены подсолнечником.

Оффлайн benedikt

• Старожил
benedikt,
назови мне одно государство, которому плохо в ЕС
Болгария.
а по поводу стремления в Росиию. я туда не стремлюсь, мне и тут хорошо, но без ЕС

Добавлено: 03 Июля 2014, 13:31:43
MSC, Точную суммы называть не стану, ограничусь общей информацией, что рабочий получает как и шахтер, если с прицелом на ЕС, то заработок сопоставим с заработком румынского рабочего.

ZoZiC, Нет, не киевская область (надо учитывать фактор цены земли). Контактов  отправлять не стану, сейчас у него серьезные проблемы, спрос на продукцию  превышает объемы его производства. А расширение хозяйства затруднено из-за того что смежные земельные участки «отравлены» бестолковым применением удобрений и ядохимикатами или истощены подсолнечником.

ну скажи хоть область. хоть примерно понимать где чистые продукты делают. я пока знаю только один такой завод. по моему "Белоцерковски"

Добавлено: 03 Июля 2014, 13:33:33
не треба всі слова так буквальна сприймати  :D
в данному реченні слово *вибір* було використано в сенсі що шляху назад немає  :P

от вже причепилися  :D zopa l-hi
Юль вот если в общем на твой взгляд вступление Украины в ЕС это хорошо или плохо?
« Последнее редактирование: 03 Июля 2014, 13:33:33 от benedikt »

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
OLEG_S, не чекай відповіді...

це ж природньо, що троль тільки запитує.  і не відповідає...
і ще й повторює по вісім разів, що: "куда вам в ейропу, єссі ви на прастиє вапроси атвєтіть нє магьотє"...
Всі ж признаки на попередніх сторінках.
Все, Як під копірку.

Звонив друг з Німеччини. Він болгарин.
Каже в Софії там неспокійно.
Політики (ще якісь там турецькі меньшини в них є) спровокували банківську кризу.
В банках вводяться тимчасові адміністрації (як в нас було)...
Але при цьому всьому в них не сталося, так як в нас з курсом Євро...
Бо в Болгарії курс Лева до Євро зафіксовано.
Якби в нас так було, ми би не збідніли в півтора рази за останні півроку....

Оффлайн benedikt

• Старожил
OLEG_S, не чекай відповіді...

це ж природньо, що троль тільки запитує.  і не відповідає...
я ответил на вопрос. протри очки

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
  • Дарую Світло! і Пітьма пропадає сама по собі :)
Болгария.
ugaga bravo ugaga  це тому що їм південний потік обрубили?!? :D

Женя, мої друзі болгари живуть в десятки разів краще, ніж ти навіть уявити собі можеш  :-X
вона домохазяйка, він лікар , свій дім, три машини (по одній на дорослого і одна бусік для подорожей),
два рази на рік літають по два тижні то лижі в Австрії , то Мальдіви - кароче бідні загибаються з тим ЄС  :D

по суті ЄС для чого - для контролю ззовні, може хоч трохи грабувати народ відучать...

зі. і плюс один до поста Щербачка нижче - він пізніше написав - поки комуняки і іже з ними будуть замилювати людям очі - то воно так і буде...  :(
« Последнее редактирование: 03 Июля 2014, 13:46:24 от Юджуля »
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
Ох-ох-ох... і я вчасно про Болгарію згадав...

Болгарія, Румунія та інші - колишні комуністичні країни...
Фактично, вони і зараз комуністичні..
І допоки країною керуватимуть комуняки (чи колишні комуняки) вони й казатимуть, що все так хріново в Європі.. Ну те ж саме, що і в нас....
І валять банківську систему там точно так, як в нас валили - згадайте, чому Надра накрилась жіночим статевим органом.
Тім, хто її валив було абсолютно пофіг на вкладників...

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
Юль вот если в общем на твой взгляд вступление Украины в ЕС это хорошо или плохо?
Женя - на мій погляд - двояко, дивлячись для кого, але більше добре :
- особисто для мене - мені фіалетово, я виживу при любій владі  :D
- для України - думаю що більше краще ніж пагано - вже писала,  з точки зору нагляду всяких Рад ЄС за витрачанням коштів, всяких економичних підтримок і інвестицій - якщо відучимо владу грабувати  zopa- є шанс стати багатою країною  :ua:
для влади - комуняк і ригівців - пагано - в ЄС не наворуєшься  :D
- і ще... особисто для моїх дітей - це краще в сенсі перспектив вільного пересування , робот, навчання, пізнавальності світу і тп

якось так  beer2
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

Оффлайн Жендос

• Член клуба
а я працював в ЄС, прикольно, зар плата штука триста, везде почті чисто, вкусно обедають, вечеряють і снідають, чому приїхав ? по одній причині що тут мій дім, батьки, друзі. Краще жити дома, а дути ну тіпа на екскурсію в якись уікенд.

Оффлайн benedikt

• Старожил
- і ще... особисто для моїх дітей - це краще в сенсі перспектив вільного пересування , робот, навчання, пізнавальності світу і тп
так никто и не мешал ехать учится. я лично знаю человека который уже 2 года в польше учится

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
мне и тут хорошо, но без ЕС
По риторике не скажешь...
Лично тебе может и без ЕС хорошо, а ты масштабнее подумай, если сможешь, о других людях, о промышленности , экономике,социальная сфера, шире смотри ...... всё завязано.

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
троль ще й провокує...))
хі...
ну, хамство я проковтну...

В Румунії друг живе. В Бухаресті.
Середня зарплата 500 єврів.
Мало. В нас в Києві більше заробляють.
Але питання не в кількості грошів, а в тому, щоб їх вистачало на життя.
Курва, і вистачає йому якось. І на машину, і на квартиру, і будинок ще будує.

Він їздить по рівним дорогам - відремонтували, з допомогою ЄС. А я витрясаю внутрішні органи, поки до роботи доїду.
А кагбе, на податки я витрачаю грошів набагато більше, ніж він... просто не туди мої податки використовуються.

Юлька права... З точки зору нагляду - ЄС буде дуже жирним плюсом.

Оффлайн benedikt

• Старожил
OLEG_S, вот как раз люди и будут страдать.

Добавлено: 03 Июля 2014, 13:49:49
троль ще й провокує...))
хі...
ну, хамство я проковтну...
пока провокации видны только с твоей стороны

Добавлено: 03 Июля 2014, 13:53:39
ЩербачОК, OLEG_S, Gang, вы бы вежливости научились. а потом уже о Европе думали
« Последнее редактирование: 03 Июля 2014, 13:53:39 от benedikt »

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
га-га-га..
це я іржу так голосно...

тепер я потролю..))

хто мені покаже де я повів себе неввічливо, чи по-хамськи отримає від мене пляшку пива Bud і 50 грамів смажених кальмарів, при умові що випиємо разом.

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
ЩербачОК,  жаль шо я пива не п"ю  :D

Оффлайн tan_den

• Пользователь
  • Что Вы про это думаете?
benedikt, Обидно конечно, но доказать ничего не сможешь. Даже родственникам говоришь - было так и так, сам видел - не верят. Вот ссылка, может пригодится, темы ДНР, Юговосток, Как дела и др. Очень разный народ http://fkiev.com/

Оффлайн Gang

• Член клуба
benedikt, гы)) называть вещи своими именами это не хамство)) Ты тролль, и это правда.

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
вот как раз люди и будут страдать.
А никто и не говорит, что счастье с неба свалится. Придётся присесть, чтоб на ступеньку подпрыгнуть. В первое время будет хуже, чем сейчас.... особенно тем, кто привык на халяву. Но это путь вперёд.
А ты вообще, был в Европе или штатах?

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
ЩербачОК,  жаль шо я пива не п"ю  :D
Що пиєш?
ти мені головне тикни пальцем де я на кавота наїхав.
Я тобі лікеру Єгермайстеру 50 грамів налию, раз так....

Оффлайн benedikt

• Старожил
А никто и не говорит, что счастье с неба свалится. Придётся присесть, чтоб на ступеньку подпрыгнуть. В первое время будет хуже, чем сейчас.... особенно тем, кто привык на халяву. Но это путь вперёд.
А ты вообще, был в Европе или штатах?

Польшу видел. но это взгляд снаружи. родственников у меня там нет

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
OLEG_S, , вы бы вежливости научились. а потом уже о Европе думали
Я в первую очередь извинился, Другими словами нельзя было выразить настроения. Так шо не надо учить нас вежливости, вежливый человек.

Оффлайн nalsuR

• Старожил
  • 093.911.66.77

Пришла весна , растаял снег и стало видно кто где срал ...
:)
А мне по барабану вся эта муть,
Я не червонец, чтобы нравиться всем!

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
nalsuR, Романтик....  :)

Оффлайн benedikt

• Старожил
Я в первую очередь извинился, Другими словами нельзя было выразить настроения. Так шо не надо учить нас вежливости, вежливый человек.
а я и не учу. я сам бывает не сдерживаюсь. но только в ответ на хамство. тебе же я не хамил. и под предлогом что в первую очередь извинился можно столько всего наговорить. разве не так?

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.