Автор Тема: Вибачення  (Прочитано 2448 раз)

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
Вибачення
« : 15 Марта 2014, 14:08:47 »
ця тема в жодному разі не коментування дій модерів та адмінів форума. в жодному разі на немагаюсь порушити правила.

просто недавно мені заблокували залишати повідомлення за ніби-то "Лічноє оскорблєніє". на моє запитання ЧОМУ? один з модерів відповів так -
""Homo homini lupus est — латиноязычный афоризм, переводится как «Человек человеку — волк». Означает саркастическую характеристику крайне эгоистичного человека. Употребляется при обсуждении подлых поступков, которые совершает человек по отношению к человеку."
Вы оскорбили этими словами не одного человека."
цей латинський афоризм був приведений мною не як образа конкретної людини, а як народна мудрість, яка свідчить що люди схильні до ворожнечі одне з одним. dntknw
проте не зважаючи на це прошу вибачення у людей, які могли сприйняти цей афоризм на власний рахунок і надалі намагатимусь утримуватись від вживання на форумі слів гомо, люпус, людина, вовк у будь-якому порядку, а також афоризмів, приказок в прислів*їв

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
  • Дарую Світло! і Пітьма пропадає сама по собі :)
Re: Вибачення
« Ответ #1 : 15 Марта 2014, 18:50:01 »
Vitalych, ugaga bravo

зі. ти політичний,  тому завжди під контролем ))))

зі. зі. ти не один,  тому не переймайся ))))
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

Оффлайн Gang

• Член клуба

Оффлайн Gang

• Член клуба
« Ответ #3 : 15 Марта 2014, 23:00:30 »
Vitalych, та не думаю, что дело в латыни.

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
« Ответ #4 : 15 Марта 2014, 23:01:39 »
...та да...я родился русским и живу русским, но никогда не хотел и не хочу стать россиянином...для меня это абсолютно разные понятия...и мне жаль тех, кто не видит разницы...
bravo  :ua:   
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
« Ответ #5 : 15 Марта 2014, 23:02:34 »
Vitalych, та не думаю, что дело в латыни.
dntknw реально, я отримав таке пояснення "в лічку". взагалі стараюсь в конфлікти не вступати тим більше нікого не ображати, а тут так з латиною проколовся

Оффлайн Gang

• Член клуба
« Ответ #6 : 15 Марта 2014, 23:08:35 »
Vitalych, та ладно, не переживай. Это ж даже не машину помять, так, ерунда)))

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
« Ответ #7 : 15 Марта 2014, 23:11:26 »
Vitalych, та ладно, не переживай. Это ж даже не машину помять, так, ерунда)))
тьфу, тьфу, тьфу. Не дай Боже.

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
« Ответ #8 : 15 Марта 2014, 23:43:49 »
...та да...я родился русским и живу русским, но никогда не хотел и не хочу стать россиянином...для меня это абсолютно разные понятия...и мне жаль тех, кто не видит разницы...
В мене один кум етнічний росіянин ( він народився навіть в росії) ,але чудова людина ! Коли Україна стала державою , то він сам вивчив мову так , що не кожен українець так може розмовляти! Я його поважаю! Крім того маю ще двох кумів румунів , теж чудові люди! Головне бути людиною і поважати народ і країну в якой ти живеш ! Мій край досить таки багатонаціональний і за багатовікову історію змінилось дуже багато влад ) хто тільки не панував на Буковині!) , але в нас НІКОЛИ не було міжнаціональних ворожнеч! Як думаєте , чому?...
Кожний народ має право жити в своїй країні!!!

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
« Ответ #9 : 16 Марта 2014, 00:07:57 »
Головне бути людиною і поважати народ і країну в якой ти живеш !
bravo bravo bravo

Оффлайн Magnoliya

• администрация
« Ответ #10 : 16 Марта 2014, 10:47:38 »
Действия модера корректиррвала я и по контексту написанного считалось именно как массовое оскорбление одноклубников!
Инцидент исчерпан. Тему закрываю!
Приношу извинения за то, в вашем посте не только я проследила указанное ранее действие.
:)
www.step-btl.com.ua
МОЯ МАШИНКА ПРОДАНА, НО ОСТАЁТСЯ В КЛУБЕ!!! ПРОШУ ЛЮБИТЬ И ЖАЛОВАТЬ!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.