ого!!!
як курагу власну захочеш,то будеш сушить поки не висохне
зи сушим абрикоси 20 годин,потім ще на сонці трохи досушуєм
Ось нарив в неті для свого ЗЕЛЬМЕРА кого і скільки сушить...
ІНСТРУКІЯ ,ЩО І СКІЛЬКИ СУШИТЬ1. Морква (кружальця або смужки 3-6 мм) час = 8 год. Темп. режим (далі ТР) = 2;
2. Буряк (кружальця смужки 3-6мм) час =15 год. ТР=2
3. Зелений горошок (очищений) час=25 год. ТР=2
4. Болгарський перець (смужки до 10 мм) час=20 ТР=1
5. Коріння зелені (Смужки до 5 мм) час=10 год. ТР=1
6. Яблука (дольками до 8 мм) час = 15 год. ТР=2
7. Цибуля (кружальця 6-8 см) час= 20 год ТР=2
8. Груші (дольки до 20 мм) час = 24 год ТР=2
9. Вишні, черешні (цілі ягоди) час=18 год. ТР=1
10. Виноград (цілі ягоди) час=18 год ТР =1
11. М'які ягоди (малина ожина...) час= 15 ТР=1
12. Абрикоси, сливи (половинки/цілі) час=20 год. ТР=1
13. Трави (цілі або нарізані) час =* ТР=1
14. Гриби (цілі або нарізані до 10мм) час=6 год ТР=1 або 2
15. М'ясо (смужки до 5 мм. або кубики по 10 мм) час=8 год.ТР=2
16. Риба (Тільки річкова!!!) час= 8год ТР=2