А с учетом этого фактора не предлагали проектанты сделать обогрев за счет пола (водяное отопление)? Или комбинированное? При таких потолках радиаторы не очень эффективны.
Розглядався цей варіант,дуже дорого по цій площі,.Реально великі цифри,навіть якщо комбінувати.Додаткові насоси і куча всього.А Що до проектантів,принаймні у нас(не хочу випадково у клубікогось образити),то це капець,принаймні в мене така склалась думка після пройденого мною.
Добавлено: 26 Июня 2014, 01:12:58
грубки грубками, але якщо вже є батареї...
але хороші твердопаливні котли дорогі навіть не думав. Але не знайшов таких, як газові щоб "все в одному" - і котел, і насос, і бак. мабуть в закриту систему твердопаливнгий ставити не можна? треба робити окремо розширювальний бак
На днях бачив котел з"мозгами",купа розємів,прод сказав,що навіть підключається бойлер косвєнного нагріву,теплі поли,вобщем все.Польський здається,на жаль в мене не має можливості фізичної такби мовити його ставити під девяти поверхівкою,зїдять вибачте з авном,хіба по фасаду тягнути димар на кришу,купа дозволів,легше застрілитись.