Всім доброго дня/ночі. Останніх 2-два тиждні прослуховується стук в районі заднього колеса. Авео, 1,6, пробіг 64900 км. Розумію, що звук потрібно прослухати, але всеж таки чекаю на поради. Стук схожий на: глухий стук ніби інструменту в багажнику (не дзвінкий, хоча порізному стукає час від часу - тихіше - сильніше - глухіше - дзвінкіше). Тобто ніби змінюється положення елементу (деталі і т.д., що створює власне стук). Прослуховується на нерівностях, кочках, лежачих міліціянтів і т.д. За браком часу експертом визначення джерела стуку була лише дружина (нажаль не вміє водити, а то я б сам вичислив би його, сидячи в багажнику...). На сьогоднішній день вийняв все з багажника, в тому числі і запаску, а стук прослуховується. Отже стук в багажному ввідділені із-за багажа відпадає.
Варіантів як на мене існує декілька:
- задній амортизатор (які звуки видає не справний амортизатор? можливо погано закріплений і т.д.),
- відірвана накладка гальмівної колодки (чи може вона взагалі стукати такий довгий період незаблокувавши колесо?)
- відірвана конструктивна перегородка в паливному баці палива (які звуки прослуховуються під час даної ситуації?),
- сайленти здньої балки..
як тільки знайду шофера сам залізу в багажник і буду слухати... а зараз чекаю на Ваші поради з чого почати та яка найімовірніша причина (можливо хтось згадає себе на моєму місці)...
Задніх колодок ще не замінював (є в наявності разом з ремкомплектами), ручник працездатний, по підвісці в районі задніх коліс нічого не замінювалось.. Власник один...