разметкой определяется количество полос.
де в свому пості я говорив про КІЛЬКІСТЬ полос?
полоси є там де є розмітка,нема розмітки нема полос
тут ні слова про КІЛЬКІСТь, я говорив про МЕЖІ полос, оскільки автору теми хотіли приписати порушення рядності, і за відсутності розмітки чітких МЕЖ нема,згідний я не чітко висловився що мав на увазі, але я все пояснив у свому наступному пості
ну але теорія звісно чудова, а от коли вчитатись в практику, то з даного пункту ПДР випливає що водій самостійно визначає кількість смуг для руху з урахуванянм певних параметрів, тобто якщо сказати коротко даним пунктом можна крутити як завгодно, і працівнику ДПС буде ой як складно вам заперечити, і якщо підсумувати то чітко визначених смуг та їх меж немає-фактично їх нема, бо все плаваюче, як водій собі захоче так і визначить
але ж ви не читаєте що пишуть інші, ви лише своє пишете
А по поводу полос, я говорю о букве закона, а не о том, что
Цитата: nazary від 02 Січень 2013, 10:14:32
теорія звісно чудова, а от коли вчитатись в практику
знання самої букви закону (теорії) звісно штука корисна, але не приносить ніякої користі якщо не вміти її використовувати на практиці, буква закону є коли ведуть начитку ПДР, натомість на дорозі є поєднання теорії і практики, гола теорія без практики безкорисна
один из них я вам показал в предыдущем посте про обгон
в чому полягає спорність теми обгону? там все однозначно і чітко зрозуміло, жодних спорних моментів нема, є виїзд за зустрічну смугу є обгін, нема виїзду нема обгону
Дякую всім за відповіді. Для практично кожен пост був корисний. Для себе я зробив висновок, що ситуація спірна на мою користь
якби ви представили схему проїзду перехрестя, жодної спірності б не було
а так є багато вхідних даних які невідомі для того щоб однозначно винести "вердикт"