Автор Тема: Знову про вибори...  (Прочитано 6362 раз)

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
Знову про вибори...
« Ответ #25 : 31 Октября 2012, 12:19:17 »
Андрюха:D :D :D
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Знову про вибори...
« Ответ #26 : 31 Октября 2012, 12:21:00 »
Ну пашут в поле дружище.. и смотри лучше на свою жену а не, что будет делать моя!!!  beer2
Я Вам показав різницю на побутовому рівні ,а Вам вирішувати, проковтнути це чи ні... beer2
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
Знову про вибори...
« Ответ #27 : 31 Октября 2012, 12:24:58 »
Сову в президенты!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wZAox27cQpg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=wZAox27cQpg</a>

Добавлено: 31 Октября 2012, 12:26:19
Или так  :D
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MjZivDpSwqw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=MjZivDpSwqw</a>

Оффлайн Redman

• Старожил
  • Киефф
    • http://photo.bigmir.net/album/503592/
Знову про вибори...
« Ответ #28 : 31 Октября 2012, 12:29:47 »
Я Вам показав різницю на побутовому рівні ,а Вам вирішувати, проковтнути це чи ні... beer2

плеать как меня задолбали ризници , и рассказы кто что проглотит!!!!!!!!!!!!!! 

Добавлено: 31 Октября 2012, 12:30:43
  а я вам написал, что не следует сравнивать!!!!  Можете на своей жене сравнения показывать!!!  beer2

Добавлено: 31 Октября 2012, 12:32:01
Сову в президенты!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wZAox27cQpg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=wZAox27cQpg</a>

Добавлено: 31 Октября 2012, 12:26:19
Или так  :D
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MjZivDpSwqw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=MjZivDpSwqw</a>

красава
« Последнее редактирование: 31 Октября 2012, 12:32:01 от Redman »

Оффлайн Андрюха

• Старожил
  • Если стало в жизни туго - погляди на морду друга
Знову про вибори...
« Ответ #29 : 31 Октября 2012, 12:32:59 »
Я Вам показав різницю на побутовому рівні ,а Вам вирішувати, проковтнути це чи ні...
Андрей, ну цена на газ же очевидно завышена. кто и почему не надо говорить! Фирташ деньги имел, херово было. а теперь лучше в разы.
почему ты только в одну сторону смотришь? гыгы
С тех пор как начал водить авто стал осторожнее переходить дорогу...

Оффлайн Redman

• Старожил
  • Киефф
Знову про вибори...
« Ответ #30 : 31 Октября 2012, 12:35:12 »
Андрей, ну цена на газ же очевидно завышена. кто и почему не надо говорить! Фирташ деньги имел, херово было. а теперь лучше в разы.
почему ты только в одну сторону смотришь? гыгы

А так удобней)))))

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Знову про вибори...
« Ответ #31 : 31 Октября 2012, 12:41:23 »
плеать как меня задолбали ризници , и рассказы кто что проглотит!!!!!!!!!!!!!! 
"Юпитер, ты сердишься, значит, ты не прав" с    :D

Андрюха
ми тут зараз про газ поговорим? :D
Фірташ за минулі вибори отримав від Януковича откат в 12млрд$ за газ
А газ для населення добувається на територпії України,задай питання Азарову чому ціна на нього збільшилась? ;)
А ціну на газ для промисловості формує Росія,подайте в суд ,виграйте і отримуйте меншу ціну :D
 Чого не хочуть? тому що "братську"  ціну формує Росія ,і на любий пук в їх сторону вони виставлять ще більшу ціну...геополітика,і не більше

Оффлайн Андрюха

• Старожил
Знову про вибори...
« Ответ #32 : 31 Октября 2012, 12:44:45 »
А ціну на газ для промисловості формує Росія,подайте в суд ,виграйте і отримуйте меншу ціну :D
 Чого не хочуть? тому що "братську"  ціну формує Росія ,і на любий пук в їх сторону вони виставлять ще більшу ціну...геополітика,і не більше
всё ясно гыгы

Оффлайн Redman

• Старожил
  • Киефф
Знову про вибори...
« Ответ #33 : 31 Октября 2012, 13:36:20 »
Кто вам сказал, что я злюсь??? Я наоборот улыбаюсь )) видели ж значек пива?

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Знову про вибори...
« Ответ #34 : 31 Октября 2012, 13:44:33 »
Ну і добре  beer2

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
Знову про вибори...
« Ответ #35 : 31 Октября 2012, 14:57:26 »
Так, а вы мне так и не ответили на вопрос, кто голосует за Коммунистов? Откуда у них такой % голосов, я не думаю, что столько пожилых людей отдали за них свой голос.

Оффлайн Андрюха

• Старожил
Знову про вибори...
« Ответ #36 : 31 Октября 2012, 14:59:06 »
Откуда у них такой % голосов, я не думаю, что столько пожилых людей отдали за них свой голос.
вопрос в том, что кто-кто а пожилые 99% явки на избирательные участки. а вот люди помоложе могут и забивать :)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Знову про вибори...
« Ответ #37 : 31 Октября 2012, 15:12:51 »
Андрюха повертаючись до теми піднятої тобою beer2
От він,здається менше за все переживає...такий собі пересічний українець,владелец заводов,параходов,паравозов...

Коломойський закликав євреїв не переживати через "Свободу" у Раді
http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/31/6976306/
За останні чотири роки об'єднана єврейська громада України склала "чорний список антисемітів".

Про це заявив Президент об'єднаної єврейської громади України Ігор Коломойський на 7 з'їзді євреїв, пише "Інтерфакс-Україна".

Не виключено, що після врегулювання юридичних нюансів почнеться його публікація.

Говорячи про минулі вибори, Коломойський закликав делегатів з'їзду не піддаватися панічним настроям, тим що ВО "Свобода" пройшла у Верховну Раду.

Він нагадав, що за висловлювання на Говерлі "про жидвів і москалів" Олег Тягнибок був виключений з партії "Наша Україна" і багато років не міг потрапити до Верховної Ради.

"Ми всі знаємо про ці настрої, знаємо про антисемітизм, більш того, знаємо, що він нікуди не дінеться. Як би ми з ним не боролися, він нікуди не дінеться. Поки є євреї, будуть антисеміти. Що стосується побутових проявів, чим можемо допомогти? Ми повинні бути відверті ", - вважає він.

"Євреї є самою націоналістичної нацією в світі. Ми богообраний народ, або ми так вважаємо, ... наше життя, наше існування викликає відповідні реакції," - зазначив Коломойський.

Він заявив, що в окремих областях України спостерігаються випадки прояву антисемітизму, однак його немає на державному рівні.

При цьому він розділив антисемітизм на дві частини: побутовий і державний.

"Ми повинні розділяти антисемітизм на дві частини. Антисемітизм побутової, який завжди був і антисемітизм державний. Сьогодні в Україні законодавча база говорить про те, що державного антисемітизму немає, крім окремих проявів деяких чиновників", - сказав Коломойський.

Він навів приклад, коли в період передвиборної кампанії з боку глави однієї з райдержадміністрацій Хмельницької області були допущені антисемітські прояви.

За словами Коломойського, з такими проявами антисемітизму місцеві громади і центральний офіс об'єднаної громади будуть боротися всіма силами і методами.

"Те, що стосується державного антисемітизму, з боку будь-якої гілки влади: законодавчої, урядової, судової, якщо ми будемо з цим стикатися, ми будемо давати цьому серйозну відсіч", - підкреслив він.
 :D

Оффлайн Marques

• Модераторы
  • ТурЫст www.amigo.io.ua
    • www.season.com.ua
Знову про вибори...
« Ответ #38 : 31 Октября 2012, 15:23:16 »
Так, а вы мне так и не ответили на вопрос, кто голосует за Коммунистов? Откуда у них такой % голосов, я не думаю, что столько пожилых людей отдали за них свой голос.
а я тебе скажу, откуда... сам каждые выборы думаю и надеюсь, ну вот уже ж, то поколение вымирает и комунисты всё меньше должны набрать... а дело в том, что значительная часть поклонников ПР разочаровалась в своих, но проголосовать за оппозицию, сам понимаешь, не пойдут, вот и голосуютт за комунистов... То же самое и с Батькивщиной, многие, разочаровавшиеся в ней, отдали голоса за УДАР или Свободу, кто-то даже за Ляшко и Вперде...
ЖИТЬ - ХОРОШО! А ХОРОШО ЖИТЬ - ЕЩЁ ЛУЧШЕ!!!
Жизнь измеряется не числом вдохов-выдохов, а моментами, когда захватывает дух...

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Знову про вибори...
« Ответ #39 : 04 Ноября 2012, 11:16:30 »
Ноухау від влади на цих виборах
"Журналісти характерної зовнішності" :D привіт з  90х
« Последнее редактирование: 04 Ноября 2012, 11:22:50 от Andrew »

Оффлайн Fishka

• Член клуба
Знову про вибори...
« Ответ #40 : 12 Ноября 2012, 23:56:26 »
Одни любят Украину, другие любят... может стоит спросить у Украины, хочет ли ОНА такой "любви"?...
(с) Свобода слова
Каждая минута - это ещё один шанс изменить свою жизнь.
Люди входят в жизнь друг друга не без причины.

Оффлайн Leksi

• Член клуба
  • Вот ща.... Докняпаю....
Знову про вибори...
« Ответ #41 : 13 Ноября 2012, 10:40:57 »
вот вам неймется! мало, шо телик этой херней забит... так вы еще и тут подняли тему дележа кормушек...

за кого не голосуй - все равно результат будет:

Выборы выборы кандидаты п@@оры.

Ибо свой карман ближе! И каким бы идейным человеколюбом не был пида избранник- для начала он себе карман напакует и еще на антресоли сложит, ну а потом.... под кровать начнет прятать... а на остальное ему глубоко пох! Ибо все обещания - в прошлом! А кто прошлое помянет - тому письку в ж*пу глаз вон... Вот так было и будет... И фик че когда изменится... Ну не верю я в перемены! Кто в армии служит - знает сказку:

-Как жизнь?
-как в курятнике...
-А как в курятнике жизнь?
-Залезь повыше, клюнь ближнего, обосри нижнего, а тебя где поймают, там и вы@@ут.....

Вот так и живем...

А де там наш модер? Чета тема все еще живет... в нарушение правил хворума... :)

Владелец "пьяной Хонды"
Передо мной 3 кубика с буквами Б, Л и Я - пока не сложу слово СЧАСТЬЕ отсюда не уйду!

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Знову про вибори...
« Ответ #42 : 13 Ноября 2012, 11:54:09 »
Leksi а ти не в курсі,чому одні країни живуть по законам,а інші по понятіям?

Оффлайн Leksi

• Член клуба
Знову про вибори...
« Ответ #43 : 13 Ноября 2012, 12:22:30 »
Andrew,

Тому що, щоб жити "по законам", треба в голові у людей мізки перепрошити... Чому в Німеччині стоїть знак 50 і всі їдуть 50, а у нас такий знак сприймають, як обмеження мінімальної швидкості? У них закон один для всіх, а у нас, як ти написав, є закон, а є "понятія"... Якщо чекати, що у нас стане при владі "прінципіальній дядя" і наведе порядок.... Та його задушать! Як казали діди: "Гуртом треба"... Але як в такому разі в певній кількості голів видалити думку: "Єслі навєдєм порядок - я же нічєго не спізжу...."?? Щоб щось мати - треба працювати і деякий час смоктати лапу... а наші люди так не хочуть... порівняй курорти південної України и тієї самої Турції чи Єгипту... Там роблять все, щоб приїхало ще більше людей и привезло їм в країну (нехай буде - в кишеню власника отелю) більше грошей (він сплатить податки і буде спати спокійно, а країна в цілому буде мати зиск). А на наших курортах основна думка "Як би ні*уя не робить, а бабла зрубать ще більше"... Люди  різні...
Владелец "пьяной Хонды"
Передо мной 3 кубика с буквами Б, Л и Я - пока не сложу слово СЧАСТЬЕ отсюда не уйду!

Оффлайн Андрюха

• Старожил
Знову про вибори...
« Ответ #44 : 13 Ноября 2012, 12:47:35 »
Leksi а ти не в курсі,чому одні країни живуть по законам,а інші по понятіям?
ты по законам ?

Оффлайн MSC

• Старожил
  • Черный Chevrolet Aveo Т-255 3d 1,5 LS 2008г.
Знову про вибори...
« Ответ #45 : 13 Ноября 2012, 13:33:48 »
На этих выборах имею сведения по одному из избирательных участков, в основном голосовала молодежь (общежития одного из ВУЗов) процентов 70-75 из общего числа избирателей что были в списках. Так вот на данном избирательном участке коммунисты заняли 2-е место, если не ошибаюсь чтото около 100 человек из 694 общего числа проголосовавших. И людей  за коммунистов никто не агитировал целенаправленно, админ ресурс и т.д. Как раз таки за другую полит силу агитировали. Так что не только пенсионеры голосуют это факт.

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Знову про вибори...
« Ответ #46 : 13 Ноября 2012, 14:00:59 »
ты по законам ?
намагаюсь,а ти ?
Не можна сіяти пофігізм серед людей,всі вони "однакові",а кращий той хто дасть 200 грн...от так і будете жити далі...
Перший раз в країні пройшли такі вибори,що 5 депутатів таки не вибрали... :D
 і камери на 1млрд  накупили...і всерівно не можливо визначити переможця bad
проФФесіонали... :D винних посадять? от головне питання.

Оффлайн Leksi

• Член клуба
Знову про вибори...
« Ответ #47 : 13 Ноября 2012, 14:36:58 »
Andrew,
а де ти винних серед них бачиш? то люди винні!!! не проголосували за кого треба і зірвали вибори!!! А вони навіть камер на 1 млрд. накупляли, шоб "чєсно всьо" було.... гыгы гыгы
Владелец "пьяной Хонды"

Оффлайн Redman

• Старожил
  • Киефф
Знову про вибори...
« Ответ #48 : 13 Ноября 2012, 15:54:59 »
 Саша все в тему написал))) я то же самое выше писал. Просто все эти ниипаццо избранники чужими силами пытаются пробиться к кормушке. А некоторые верят в какую то идею!  Ну хз каждому свое.

Оффлайн Sergey6683

• Старожил
  • Sea Monster
Знову про вибори...
« Ответ #49 : 13 Ноября 2012, 16:38:08 »
For God and marine engineers there is nothing impossible…God might need some more time as he has to ask the engineers how to do…

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.