ЮдЖУЛЬКА,отличное меню,никаких изменений не будет?ты ж дома что-то готовила,перчик,салатики,да и не удобно опять тебя просить заниматься меню,готовкой.
Вікуся, це я як приклад - а там можна лавіровать - часу ще досить
мені наприклад дуже сподобався кулеш - яки Ніна Валькірії варила в ХАркові на травневі свята
можна уху замінити на кулеш
потім скумбрію ми замінили на лосося - в ашані по 49 грн кіло - одна рибіна 2,5 кг - це близько 120 грн - але достатньо )))
перець фарширувати це 10 хвилин - ми можмо і на місці це зробити, я везла в ЗП сирий (дома нафаршировала і заморозила) - ми в Запоріжжі в котелку готували
салати чиста по бажанню - якщо в кого є час і натхнення - якщо немає - то консервації досить )))))
Добавлено: 26 Октября 2012, 10:28:52
да и не удобно опять тебя просить заниматься меню,готовкой.
я поки можу тільки по меню - бо не знаю, як попасти в Харків
на потягу дорогувато виходить, та і розклад невдобний - а своєю машиною не дуже хочеться...