з шефом узгодили - тепер можно і тут
значить приблизно так:
меню :
субота
везу із дома:
перець фарширований , салат із
сирків , гренкі із шпротами .
по приїзду швиденько варимо уху .
рибу на уху привезу .
потім варю плов , роблю жульен ,
запекаю скумбрію .
і шашлик - курячі стегна і м'ясо .
плюс консервація в кого є
на ранок неділі - курячий суп.
по продуктам розпишу пізніше
по коштам - максимум по 100 грн з людини за два дні - але думаю буде дешевше.
спиртне соки води пиво чай кофе цукор - кожен собі
якщо в кого є консервація. і не жалко - берем по баночці .
якось так... в кого є побажання років їжі - пишіть - поки приймається
Вовка, шо там з дровами ?
поки є пару вільних хвилин - приблизно по грошам (із розрахунку на 30 піплів - бо ж я так розумію шо будуть і ті, хто на день
):
фарш (на перець) 40 грн
перець 30 грн
сметана 3 шт.(перець, жульен, може салат) 30 грн
соус 10 грн
сирки 10 грн
майонез 15 грн
шпроти 15 грн
гриби (жульен) 1,5 кг 30 грн
сир (жульен) 20 грн
зелень(салати, супи, жульен) 20 грн
рис (плов) 25 грн
м"ясо гуляш плов 2 кг 80 грн
спеції плов 20 грн
скумбрія 100 грн
червоний окунь 100 грн
курятіна на суп 30 грн
курятіна на шашлик 100 грн
м"ясо на шашлик 6 кг 360-400 грн (не знаю скільки коштує м"ясо в ЗП)
реберця від Рабінов 90 грн
оселедець 30 грн
масло вершкове 20 грн
ковбаси 3 палки 120 грн
сир 1 кг 60 грн
хліб 20 грн
соуси 20 грн
чай 20 грн
цукор 20 грн
лімони 10 грн
ІТОГО 1500 грн на 30 людей - по 50 грн з людини - це сума приблизна, шоб потім не було питань чому 51 гривня - казали ж шо п"ятдесят
Можливо по ходу ще шось згадаю
рибу на уху привезу
картопля 5 кг, морква 4 кг, цибуля 4 кг- в когось є запаси чи купляти?
консервацію хтось може привезти - хоч по баночці?
Добавлено: 09 Октября 2012, 09:59:45
а, іще фрукти якись і печенюшки ще плюс гривен 100 )))