Автор Тема: Влада хоче зобов'язати українців купувати SIM-карти за паспортом  (Прочитано 5895 раз)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Наступний привіт від режиму :D Скільки коштуватиме така база данних і як її будуть використовувати?! crazyGirl

Влада хоче зобов'язати українців купувати SIM-карти за паспортом

Влада хоче заборонити надання телекомунікаційних послуг без ідентифікації користувачів.

Про це сказано в розробленому Держспецзв’язком України проекті закону "Про внесення змін до закону "Про телекомунікації”.

Зміни стосуються вдосконалення порядку одержання правоохоронними органами інформації про споживачів телекомунікаційних послуг.

Як сказано в записці Держспецзв’язку, "впровадження цієї процедури дасть можливість споживачам одержувати відповідні телекомунікаційні послуги згідно з угодою, а правоохоронним органам - ідентифікувати споживачів при проведенні заходів щодо запобігання правопорушенням та їх розкриття".

Також у відомстві вважають, що впровадження змін забезпечить правоохоронним органам не тільки покращення стану виконання своїх обов'язків, а й значною мірою впливатиме на стан недопущення і запобігання протиправним діям із використанням телекомунікаційних мереж.

Нагадаємо, у Росії при придбанні SIM-карт потрібна ідентифікація користувача.

http://www.epravda.com.ua/news/2012/09/4/333767/

Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн kukuruzer

• Старожил
  • 0505871100
Нагадаємо, у Росії при придбанні SIM-карт потрібна ідентифікація користувача.
в России и роуминг активируется при выезде из своей области...

Оффлайн Владюха

• Член клуба
  • Aveo Т-250 АТ black pearl
а старые пользователи как? они ведь не идентифицированы все?

Оффлайн kukuruzer

• Старожил
  • 0505871100
Владюха, отключат услугу пока не зарегистрируешся... Гондурас ведь...

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
  • КИЕВ, Харьковский Фабия, Авео (была), Ford Fusion
За день до вступления закона в силу, будут скуплены ВСЕ симкарты, а потом будут продаваться с рук по завышенной цене.... Вопрос - кто скупит все карты? Ответ- тот , кто знает, когда подпишут закон.
ЛЕНЬ - двигатель прогресса

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
За день до вступления закона в силу, будут скуплены ВСЕ симкарты, а потом будут продаваться с рук по завышенной цене.... Вопрос - кто скупит все карты? Ответ- тот , кто знает, когда подпишут закон.
Некатить ,можна не скуповувати-СІМ включать тільки при ідентифікації

Оффлайн Владюха

• Член клуба
пойти штук много взять у знакомых по хорошей цене.....

Оффлайн Panterka

• Постоялец
Цитировать (выделенное)
Влада хоче зобов'язати українців купувати SIM-карти за паспортом
Хеллоу раша (с) ??
Скільки мов Ти знаєш - стільки разів Ти - Людина

Оффлайн AVA

• Член клуба
Некатить ,можна не скуповувати-СІМ включать тільки при ідентифікації

А если их активировать до подписания закона?

Оффлайн Igorbel

• Постоялец
Делать нечего, вот и копируют у России. А под эту тему бабосы отмоют.

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
А если их активировать до подписания закона?
Ігоре,а який тоді сенс всього цього вводу,якщо 80% процентів на припейді ;) тупо заставлять

Добавлено: 05 Сентября 2012, 10:10:44
А под эту тему бабосы отмоют.
+1,і фінансово всю цю кашу на обонентів повісять :D

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
ну і що?
яка мені різниця з паспортом чи без?
робочу картку також під паспорт видавали - ніякого дискомфорту я в зв*язку з цим не відчув.

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
яка мені різниця з паспортом чи без?
Самий простий варіант,глюкнула твоя карточка,і ти без паспорта(на реестрації,БТІ  і тд)  ... і "куриш бамбук" десь за 300км від родичів,картку купити не можеш,бо я на свій паспорт,тобі фіг куплю! :D
в результаті попадаєш на бабулеси і в випадку бізнесу на значні...варіантів масса
я вже не кажу,що стежити за бізнесконкурентами стане набагато краще... :D

Оффлайн Владюха

• Член клуба
Andrew, попроси прохожего купить и все разрешиться.

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
...картку купити не можеш,бо я на свій паспорт тобі фіг куплю! :D
в результаті попадаєш на бабулеси і в випадку бізнесу на значні...
так отож

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
я особисто нікому не куплю,нафіга мені дзвінок про терорестичний акт з моєї сімки? :D  ;)
а ви можете купляти ugaga
"коли коту робити нема чого,він яйця лиже" с Народна приказка, так тут ще й з збоченням :D

Оффлайн Владюха

• Член клуба
я просто предложил вариант, как выйти из ситуации, а вы тут набросились. тогда ищите сами, раз такие умные.  все равно, если примут, будем покупать по паспорту, тоже мне проблему нашли.

Оффлайн Leksi

• Член клуба
  • Вот ща.... Докняпаю....
ну мне кагбэ пох.... я контрактник - опсос и так владеет инфой обо мне... А вообще - не повлечет ли это спада в спросе на услуги сотовой связи? Или наш народ крякнет-пукнет, матюкнется и будет покупать?
Владелец "пьяной Хонды"
Передо мной 3 кубика с буквами Б, Л и Я - пока не сложу слово СЧАСТЬЕ отсюда не уйду!

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+
я просто предложил вариант, как выйти из ситуации, а вы тут набросились. тогда ищите сами, раз такие умные.  все равно, если примут, будем покупать по паспорту, тоже мне проблему нашли.
проблема не в паспорті, а в контролі. проте варто сказати, що кому треба, той і зараз знає кому належить сімка і що говориться, кажуть, що оператори пишуть розмови

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
Владюха, как типа твой вариант - советую тебе разбогатеть! Не получается? Твои проблемы, мое дело предложить. :)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
все равно, если примут, будем покупать по паспорту, тоже мне проблему нашли.
так ще ж не прийняли, ;)  є ж варіанти ::)
самий простий -прикупити додаткові,можливо ,що в нашій країні загального пофігізму та повального недотримання закону, це і буде варіант... dntknw
може будуть інші варіанти?! beer2

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
Andrew, а нащо додаткові?
ну я от користуюсь карткою вже років 10 + робоча вже роки з 3... і не збираюсь міняти її...

ну я розумію, коли треба подзвонити до "нічної бабочки" і замовити атдахнуть*, то хочеться, щоб ніхто потім не шатнажував...)))
але це такі дрібниці..)) в нічних метеликів за день багато дзвінків, не думаю, що всі номери запамятовують...)))

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
проблема не в паспорті, а в контролі. проте варто сказати, що кому треба, той і зараз знає кому належить сімка і що говориться, кажуть, що оператори пишуть розмови
Ну записать не проблема,проблема у них, у випадку нової сімки та телефону ідентифікувати користувача,ну відповідно затрачені на це сили повинні бути чогось варті...

Добавлено: 05 Сентября 2012, 16:16:57
Andrew, а нащо додаткові?
ну я от користуюсь карткою вже років 10 + робоча вже роки з 3... і не збираюсь міняти її...

ну я розумію, коли треба подзвонити до "нічної бабочки" і замовити атдахнуть*, то хочеться, щоб ніхто потім не шатнажував...)))
але це такі дрібниці..)) в нічних метеликів за день багато дзвінків, не думаю, що всі номери запамятовують...)))
Ну і в мене є додаткові,коли не хочеться чути дебільних звонків по роботі,і тд і тп ;) :D ну ти зрозумів -варіантів масса
головне!НЕМА нІЯКОЇ ПРАКТИЧНОЇ КОРИСТІ В ЦЬОМУ,10 років жили без цього і на тобі..."@@@@@" :D
« Последнее редактирование: 05 Сентября 2012, 16:16:57 от Andrew »

Оффлайн Андрюха

• Старожил
  • Если стало в жизни туго - погляди на морду друга
Самий простий варіант,глюкнула твоя карточка,і ти без паспорта(на реестрації,БТІ  і тд)  ... і "куриш бамбук" десь за 300км від родичів,
1. имей две карточки (две трубки). почему у тебя до сих пор одна - непонятно  гыгы
2. позвони с чужого телефона родным, объясни ситуацию. позвонить то дадут.

контрактные абоненты уже с десяток лет по паспорту и ничё.
все никак не пойму, от кого ты скрываешься гыгы
С тех пор как начал водить авто стал осторожнее переходить дорогу...

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.