В нас теж Вірпулівська електродуховка. Використовується вже років сім. Задоволена повністю. Користуюсь практично постійно верхнім і нижнім підігрівом з режимом конвекції для рівномірного випікання.
Готую в духовці все можливе - будь-яку випічку, мясо, рибу, картоплю. Стерилізую банки для заготівель: помила, поставила в духовку і все!
Крім того я читала, що електрична духовка здоровіша. Газова сприяє утворенню канцерогенів у їжі.
Для зручності є - таймер! Використовую його, навіть коли не користуюся духовкою.
Коли духовка нагрівається, дверка залишається холодною - це добре, бо діти не попечуться.
Незначний мінус - дзеркальна дверка, яку постійно треба витирати при найменших потрапляннях крапель води.
До речі, рекомендують духовки із функцією самоочищення, де все вигоряє при високій температурі, і лишається тільки протерти ганчіркою.