У зв"язку із тим, що підвернулась цікава пропозиція по Мітсубісі, хочу таки поміняти коня.
А тому, продаю CHЕVROLET Aveo, 2008 року випуску ( в експлуатації з кінця серпня 2008 року ), 1,5 літра, хетчбек, 3-є дверей. Електровікна і електродзеркала + підігрів дзеркал, кондиціонер, гідропідсилювач керма, подушка водія, колір синій. Гаражне зберігання. Одина власник - я. Пробіг 102 тисячі. Всі ТО вчасно і в повному об"ємі, т.т. масла ( тільки рідні ДжіЕмовські ), фільтра, ремені, чистка інжектора на 45 тисячах ( при переході на інший бензин ).
Додатково ставив: тоновані вікна, захист двигуна, антикорозійна обробка, СД магнітола. Додатково даю 4 покришки зимові ( на Мітсубісі 14-ки не ідуть ).
Ремонтував: мальований капот - попав камінь - малював на СТО "Катер". Є сколи і незначні подряпини, все як на нормальному автомобілі, який нормально експлуатується. Міняв задні стійки, стійки стабілізатора, підшипник ступиці.
Ціна: враховуючи те, що мало хто розуміє, що означає "Без торгу", то пишу вищу ціну ніж очікую - прошу 10 тисяч зелених. Торг в розумних межах.
Контакти: 050-666-86-74 - Арзу.
P.S. Продаю не довше місяця. Далі пропозиція буде знята ( Мітсубісі вже продадуть без мене ).
Добавлено: 21 Июля 2012, 12:49:13
У зв"язку із тим, що підвернулась цікава пропозиція по Мітсубісі, хочу таки поміняти коня.
А тому, продаю CHЕVROLET Aveo, 2008 року випуску ( в експлуатації з кінця серпня 2008 року ), 1,5 літра, 86 коней, хетчбек, 3-є дверей. Електровікна і електродзеркала + підігрів дзеркал, кондиціонер, гідропідсилювач керма, подушка водія, колір синій. Гаражне зберігання. Одина власник - я. Пробіг 102 тисячі. Всі ТО вчасно і в повному об"ємі, т.т. масла ( тільки рідні ДжіЕмовські ), фільтра, ремені, чистка інжектора на 45 тисячах ( при переході на інший бензин ).
Додатково ставив: тоновані вікна, захист двигуна, антикорозійна обробка, СД магнітола. Додатково даю 4 покришки зимові ( на Мітсубісі 14-ки не ідуть ).
Ремонтував: мальований капот - попав камінь - малював на СТО "Катер". Є сколи і незначні подряпини, все як на нормальному автомобілі, який нормально експлуатується. Міняв задні стійки, стійки стабілізатора, підшипник ступиці.
Ціна: враховуючи те, що мало хто розуміє, що означає "Без торгу", то пишу вищу ціну ніж очікую - прошу 10 тисяч зелених. Торг в розумних межах.
Контакти: 050-666-86-74 - Арзу.
P.S. Продаю не довше місяця. Далі пропозиція буде знята ( Мітсубісі вже продадуть без мене ).