Автор Тема: Чи потрібно українцям вільне володіння вогнепальною зброєю?  (Прочитано 24984 раз)

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
Ладно, не будем - ты ж, наверное, тоже авторитет, извени.  beer2
Нет, я человек создавший семью, приезжающий домой поле работы, получающий море позитива от радости и улыбки маленького сына. Для это не нужно быть авторитетом, "авторитеты" не выделяются умственным цивилизованным развитием, это совсем другие люди живущие в своем мире.
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн _IGoROK_

• Старожил
-Yurik-, в том и дело - это как спортсмены, только они в развождении пальцев натренированы :D

я человек создавший семью, приезжающий домой поле работы, получающий море позитива от радости и улыбки маленького сына
  bravo  beer2
Самые длинные путешествия начинаются со слов: "Я знаю короткую дорогу".

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
_IGoROK_, ну не диктант, но все же это лицо человека, его портрет, и то, как он излагает мысли, и то, на сколько он грамотен. В этой теме четко просматривается такая картина, все, кто за - лучше владеют эпистолярным жанром, более грамотны и горой за украинский язык. :)

Оффлайн tan_den

• Пользователь
  • Что Вы про это думаете?
через пів року розказать що буде далі? :D
Рассказывай.

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Буду краток :D вже жували -непережували...

Цитировать (выделенное)
«Збройними» суспільствами у світі визнані американське, швейцарське, французьке, фінське.

У США на 256 млн. жителів припадає 220 млн. од. вогнепальної зброї, що перебуває в законному володінні. Щодо кількості насильницьких злочинів, це дає показник 0,04 злочину за рік на одну «цівку». Десятиліттями право громадян США на володіння зброєю систематично обмежувалося. До 1987 р. лише у Вермонті можна було носити зброю без спеціального дозволу.

В Індіані, Мейні, Нью-Гемпширі, Північній і Південній Дакоті та Вашингтоні поліція видавала дозвіл на носіння зброї громадянам, які відповідають ряду стандартних вимог щодо «законослухняності». В Алабамі та Коннектикуті це питання перебувало у віданні влади, яка була при цьому налаштована доброзичливо. В інших штатах право на носіння зброї видавалося «важко» чи було взагалі заборонене. Останні питання не риторичні. На відміну від нас, американці серйозно ставляться до своєї конституції.

1987 р., у відповідь на хвилю злочинності, що накрила штат, влада Флориди ухвалила законодавчий акт, відповідно до якого кожен громадянин, що не був засуджений, отримував право на приховане носіння зброї без жодної додаткової потреби (приміром, перевезення грошей). Незабаром загалом кількість убивств знизилася на 22%, а з застосуванням вогнепальної зброї — на 29%. При цьому за такий самий період по країні ці показники зросли на 15% і 50%. До 1995 р. у Флориді було видано 295220 дозволів на носіння зброї, із них лише 48 (0,16%) були відібрані назад.

1995 р. у 28 штатах США з населенням 115 млн. чол. (45% загальної кількості населення) впроваджуються порівнянні закони. У Флориді та Айдахо з 1995 р. скорочені бюрократичні процедури і сума оплати за дозвіл. З 1986 р. по 1996 р. кількість штатів, де дозволене приховане носіння зброї, зросла з 9 до 31.

Статистика ФБР свідчить, що в штатах, які лібералізували носіння зброї, злочинність скоротилася на 22% (убивства — на 31%, розбійні напади на 36%, заподіяння тяжких тілесних ушкоджень — на 14%) порівняно зі штатами, де носіння зброї суворо обмежене. Крім того, у «ліберальних» штатах кількість злочинів із застосуванням зброї знизилася на 29% (убивств, скоєних вогнепальною зброєю, на 38%, кобурною зброєю — на 41%), розбійних нападів — на 38%, тілесних ушкоджень — на 19%, порівняно зі штатами, де носіння зброї фактично заборонено. Дослідження Чиказького університету, засновані на статистиці ФБР 1972—1992 рр., свідчать, що в 3054 округах, де дозволено приховане носіння зброї, кількість убивств знизилася на 8,5%, згвалтувань — на 5%, нападів — на 7%.

Причина очевидна: злочинці завжди віддають перевагу беззахисним жертвам. Чим менша можливість натрапити на опір, тим охочіше вдаються до зброї. У Вірджинії, на батьківщині американської демократії, від 1995 р. набрав чинності закон, відповідно до якого, кожен громадянин, старший 21-річного віку, не засуджений (крім незначних правопорушень на кшталт перевищення швидкості), не алкоголік, не наркоман, психічно здоровий, не має перешкод для отримання дозволу на носіння зброї. Термін видачі дозволу — 45 днів, від 1996 р. — 90 днів. Термін його дії — два роки. Всі кандидати зобов’язані пройти курс володіння зброєю. Вартість ліцензії — $50. Носіння зброї забороняється в місцях, де продають алкоголь на розлив, і там, де це забороняють закони штату й країни.

!!!!
Рішення законодавців Вірджинії цілком розумне й у тому сенсі, що, якщо суспільство не в змозі захистити особистість, воно зобов’язане надати їй право самостійно захищати себе. Не секрет, що правоохоронним органам в СНД населення не довіряє. Вони все ще виконують функцію репресивного інструмента влади. Тому даремно очікувати якоїсь «лібералізації» від МВС та його дозвільної системи. Це — обов’язок законодавчої влади. Потрібні політичні рішення.
!!!!

Стара міліцейська пісня про те, що нашим людям «лише дай волю, і вони перестріляють одне одного», — абсолютно безпідставна. «Воля», принаймні в Україні, вже дана: будь-які (навіть колишні партійні) «бонзи» і державні «могікани» (які «можуть») та «справовари» (котрі «справу варять»), мають на різних, не цілком зрозумілих підставах дозволи на носіння «бойової» (кобурної) зброї. На цьому шляху МВС України тільки продовжує радянську практику «нагородної» зброї. Тепер до неї додалася зброя, «пов’язана з перевезенням матеріальних цінностей».
Прочитайте уважно підкреслене,ми не придумаємо нічого нового,цивілізовані країни вже пройшли це до нас ;)
Питання необхідності наявності у людей зброї,зумовлене не відсутністю гарних законів в Україні,а неналежним їх виконанням!
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн _IGoROK_

• Старожил
PAPPA, что поделать, не супер грамотный, особенно когда спешу :)..., а я весь такой тупо-быдлотный ПРОТИВ, и четко прослеживаю, что те кто "за" не особо заботятся своей безопасности (есть исключения, как и везде), те кто кричат о революции, изменениях- также ноль по действиям. Этакая славянская черта - все будет, но только при условии... а злая власть, обстоятельства, злой сосед с питбулем - не дают!
У кого кто "за" есть средства или умения самообороны?
У кого кто против? У меня есть и умения и средства.
... горой стойте в тех местах где проживаете.
Andrew, все по-кругу. Мы не цивилизованная страна! Не нужно равнять нас к демократическим странам, вернись назад и посмотри статистику преступлений с использованием огнестрела, множ на 2-3 и получишь нашу "цивилизованную, ДЫМОкратическую страну".

...американське, швейцарське, французьке, фінське і українське суспільство. Глаз не режет? ???

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
AndrewМы не цивилизованная страна! Не нужно равнять нас к демократическим странам, вернись назад и посмотри статистику преступлений с использованием огнестрела, множ на 2-3 и получишь нашу "цивилизованную, ДЫМОкратическую страну".

...американське, швейцарське, французьке, фінське і українське суспільство. Глаз не режет? ???
Ви за всіх не розписуйтесь ;),намагатись і створювати треба краще,кожного дня , в кожній своїй дії, в першу чергу від ВАС залежить куди йде країна
зи Фінляндія теж колись була колонією Російської імперії,і які разючі зміни відбулися в цій країні?!Думайте :)

Оффлайн tan_den

• Пользователь
Фінляндія теж колись була колонією Російської імперії,і які разючі зміни відбулися в цій країні?!Думайте :)
Опять след Москвы. Да что ж такое.  ugaga
У нас тоже произошли "разючi змiни", куда там той Финляндии. И , главное, все ж патриоты у власти. Ни один не сказал - Я пришел хапать и снова хапать.

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Опять след Москвы. Да что ж такое.  ugaga
У нас тоже произошли "разючi змiни", куда там той Финляндии. И , главное, все ж патриоты у власти. Ни один не сказал - Я пришел хапать и снова хапать.
Де ви бачили патріотів у владі? ugaga Патріоти свого корита? :D Що обрали те й маєте :D
Фінлядія відокремилася майже 100років назад,ми 20, різницю відчуваєте?  ;)

Оффлайн tan_den

• Пользователь
Що обрали те й маєте :D
А вы за 20 лет хоть раз голосовали? Если да, то вы тоже "маєте те саме що і ми", а если нет, то вы типа не при делах?
Де ви бачили патріотів у владі?
спроси любого, кто при власти -Ты патриот? -Конечно , да. -Конечно , да. -Конечно , ДА. м/ф Фунтик  :D

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
А вы за 20 лет хоть раз голосовали? Если да, то вы тоже "маєте те саме що і ми", а если нет, то вы типа не при делах?
Так я голосував ,і чесно кажучи, тільки один раз вибір пав за того за кого голосував,і то тільки після того як відстояв свій голос .
Таку країну поважали в світі.І мені не соромно за свій вибір.
 А вам? :D

Добавлено: 29 Августа 2012, 15:33:48
А вы за 20 лет хоть раз голосовали? Если да, то вы тоже "маєте те саме що і ми", а если нет, то вы типа не при делах? спроси любого, кто при власти -Ты патриот? -Конечно , да. -Конечно , да. -Конечно , ДА. м/ф Фунтик  :D
Так не питати треба,а по ділам їх судити -ми ж тіпа "хомосапієнс"
« Последнее редактирование: 29 Августа 2012, 15:33:48 от Andrew »

Оффлайн Vitalych

• Старожил
  • LS 1,5 МКП, STAG-4+

зи Фінляндія теж колись була колонією Російської імперії,і які разючі зміни відбулися в цій країні?!Думайте :)
ну, не зовсім так. Фінляндія відійшла від Швеції до Росії лише в 1809 році і була не так як Україна губернією, а Великим Князівством - був свій сейм, гроші  і фінська мова була державною, разом з російською. відчуваєте різницю?

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Vitalych згоден,але й Переяславська угода 1654 була підписана між двума рівноправними державами,але з різним державним устроєм,що з цього вийшло? :D
зи тут мова не про це, питання володіння зброєю це політичне питання-було,є і буде

Оффлайн tan_den

• Пользователь
Так я голосував ,і чесно кажучи, тільки один раз вибір пав за того за кого голосував,і то тільки після того як відстояв свій голос .
Таку країну поважали в світі.І мені не соромно за свій вибір.
В период пребывания у власти вашего кандидата наблюдался  резкий рост экономики и улучшение условий жизни? Наверное сильно короткий период был, я не заметил.  ugaga 

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
В период пребывания у власти вашего кандидата наблюдался  резкий рост экономики и улучшение условий жизни? Наверное сильно короткий период был, я не заметил.  ugaga 
А сейчас заметно? :D
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн PuNoDe

• Партнер клуба
  • Слава Україні! http://lentaua.org.ua
 и один и другой -- Бибо и Бобо -- два ******** гыгы
Гинекология, урология, УЗИ, дерматология.  (044) 496-96-01 Киев ул. Леваневского 9 "Профимед"
Авеоводам -- 10% скидка -- подробнее в личку ;)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Вам к дохтару :D Ось оціни,як змінювали свої авто авеоводи в період "руїни" і як зараз в період "покращення"... :D
http://aveo.com.ua/smf/index.php?topic=9343.msg1748713#msg1748713
Зато тепер ви будете працювати до пенсії на 10 років більше ugaga власними руцями зробили :D
« Последнее редактирование: 31 Августа 2012, 22:07:18 от Andrew »

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
Оффтоп, политиканство, взаимное тролление... И пока там костюмы Пятачков делят и гадают, где будет сказочное действо, тут прям втихаря филиал им. Шустера образовался. Совесть есть? Идите забейте себе костюмы - братка и пасечника.

Оффлайн tan_den

• Пользователь
А кто с модером спорит, тот дурак :-X

Оффлайн _IGoROK_

• Старожил
Оружию не в моих руках - нет! :ua:  ;)

братка и пасечника
  :'(
А мне можно костюмчик Снежаны Денисовны?  :D

Andrew, руины говоришь? Все покажет время, а вдруг, поставив 10-й золотой унитаз троюродному брату тещи, совесть проснется и заживем? Время покажет.

ЗЫ рыжые так рьяно всем медали, звания, должности, звания раздавали, что пенсионный нужно увеличить лет так еще на 15.

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
что пенсионный нужно увеличить лет так еще на 15.
за в окремо взятій області :D я вас за язик не тягнув
еле з того язика спросу...
Давайте не відволікатись від теми топіку beer2

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
А мне можно костюмчик Снежаны Денисовны?
А хто це? И почему все стали трансвеститами. Серж в Ани Лорак наряжается, один знакомый с мото.юа в Сейлор Мун... Куда катится мир?.. Тады понятно - травести против насилия, тока по любви.
Игорь, хороший ты мужик, только с Луганщины... Как и я... 

Оффлайн _IGoROK_

• Старожил
PAPPA, ну-ну  zopa "поразвели тут гомосятину"

Знакомся http://video.yandex.ua/#search?text=%D0%A1%D0%BD%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D0%BD%D0%B0%20%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0&where=all&id=46455193-11-12

Andrew, тю та в чем вопрос - там Хде раздавали, там и увеличить!  :D

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
Сцуко, у меня культурный шок. Вчера узнал шо такое сейлор мун, сегодня шо такое снежана денисовна...  repa 
Разрешите оружие, пора поправлять дело,  а то уже писец наступает... :'(

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Andrew, тю та в чем вопрос - там Хде раздавали, там и увеличить!  :D
:D Ну так нам хай роздають(від цього не холодно ,не жарко),а вам хай збільшують,так воно краще доходить? ;) :D
зи ну давайте вже про зброю :D ,а в іншому місці, через пару місяців вирішите всі ваші життєві питання :D
« Последнее редактирование: 04 Сентября 2012, 09:51:39 от Andrew »

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.