Автор Тема: Что за лажа у Киевстар ???  (Прочитано 6707 раз)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Re: Что за лажа у Киевстар ???
« Ответ #25 : 07 Ноября 2011, 10:10:12 »
ЩербачОК, Интертелеком что не доступен в Броварах?
Інтертелеком - збіговисько профанів, які не вміють працювати з клієнтами. Вибачайте за офтоп :)
« Последнее редактирование: 07 Ноября 2011, 10:18:36 от absurdum »
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн sergos

• Старожил
  • Astra Н 1,6. 5dr.
« Ответ #26 : 07 Ноября 2011, 14:47:09 »
absurdum, Кому как повезёт,раза три был в офисе Интертелекома ,общался с персоналом (по вопросу интернета),всё мило,без хамства,подсказали,помогли ,это про Донецк,что в Столице всё так плохо?

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
« Ответ #27 : 07 Ноября 2011, 15:20:18 »
хмик...
в мене інша ситуація...
в мене кооперативний будинок, а там можна тільки тим, хто дружить* з прєдсідатільом кооперативу.
А той, хто дружить з ним, не дуже дружить зі мною (було діло, сварився, бо інтернет слабий був дуже)

А Київтар мені робота поповнює постійно. Я вже і не памятаю коли востаннє поповнював.
Та й то - мені зручніш за все через інтернет і зарплатну картку поповнювати рахунки чого б то не було...

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #28 : 08 Ноября 2011, 23:22:42 »
absurdum, Кому как повезёт,раза три был в офисе Интертелекома ,общался с персоналом (по вопросу интернета),всё мило,без хамства,подсказали,помогли ,это про Донецк,что в Столице всё так плохо?
Мова йде не про хамство, а просто некомпетентність персоналу. В мене зник сигнал. База перестала бачити мережу. Мені в службі підтримки сказали, що вони оновлюють частоти і запропонували привезти базу для оновлення ПЗ. Коротше кажучи, привозив 4 рази у різні центри роботи з клієнтами! То в них не було дроту спеціального, то інженер хворів. База не хотіла в селі працювати і все, а у Києві працювала нормально. Сигнал зникав десь у районі Щасливого... Я викликав інженера, для чого написав заяву і чекав на нього більше півтора місяця! Приїхав, подивився на свій телефон, здивувався, що нема сигналу і поїхав собі. Ні тобі приладів для вимірювання сигналу, ні пояснень хоч-яких... Потім зателефонував і сказав, що треба купити за 400 гривень антенну і ловити сигнал з Києва. Я написав скаргу і відключився від них. Чому зник сигнал - мені так і не сказали.
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.