Автор Тема: Бельгія, Голандія, Люксембург,Німеччина.  (Прочитано 5769 раз)

Оффлайн vyjko

• Новичок
Цього року я з сім"єю були учасниками всеєвропейського велотижня, що проходив в Бельгії, містечку Marche-en-Famenne.Після чого провели автоподорож країнами БеНіЛюксу+ Німеччина.Вражень море, проїхали близько 4000 км.Навігація Nokia maps на телефоні Nokia E52. Три велосипеди+три людини і одне Aveo1(велосипеди всередині машини). ночували на кемпінгах і на стоянках для подорожуючих, де можна було помитися. В Польші милися під душем на заправках.Поки ще памятаю, відповім на питання що стосуються подорожі.Бензин найдешевший в Люксембурзі найдорожчий в Голандії. Про дороги можу сказати лише одне це казково. Пробки були між Маастріхтом і Ейндховеном(голандія). Як бонус багато-багато бельгійського пива, що для мене було премєрним.Правда в бельгії та Голандії пиво пють маленькими порціями по 0,25і 0,33 л.
Трохи фоток. https://picasaweb.google.com/maxtyrskyy/BelgiqueNederlandLuxembourgDeutschland

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.