Якщо дійсно хочеш чогось досягти в житті, доведеться багато над цим працювати. А тепер тихо: зараз оголосять виграшні номери лотереї.
Люблю, щоб пиво було холодне, телевізор працював голосно, а гомосексуалісти горіли в пеклі.
Знаєте, хлопці, ви можете сміятися, але мені набагато приємніше відчувати на шиї солодке дихання сплячої дружини, ніж пхати доларові купюри в стрінги якоїсь невідомої тітки.
Спокійно, без паніки. Візьму і зароблю грошей, продавши одну зі своїх печінок. Обидві мені все одно ні до чого.
Діти - наше майбутнє. Ось чому їх треба зупинити сьогодні.
Давайте вип'ємо за алкоголь - джерело і рішення всіх наших проблем!
Пиво ... Моя єдина слабкість. Моя ахіллесова п'ята, якщо хочете.
Якщо ти щасливий і усвідомлюєш це, вилайся.
Освіта мені не допоможе. Кожен раз, коли я щось запам'ятовую, це щось займає певне місце, випхнувши з мізків що-небудь корисне. Як того разу, коли я пішов на курси виноробства і розучився водити машину.
У католицизмі більше дурних правил, ніж у відеопрокаті.
Звичайно, тато зробив у житті багато хорошого, але тепер він постарішав, а старі люди абсолютно зайві.
Жінки - вони як пиво. Добре виглядають, добре пахнуть, і ти готовий переступити через власну матір, аби роздобути їх.
Синку, ти говориш «дуполиз» так, буцімто це щось погане.
Не варто сумувати. Люди постійно вмирають. Хтозна, може і ти прокинешся завтра мертвим.
Ха-ха-ха! Моя дочка думає, що вампіри - це реальні істоти! Та вони ж вигадані, як ельфи, гремліни або ескімоси.
Я не ляжу в одне ліжко з жінкою, яка вважає мене ледарем. Раз так, то нехай розкладе у вітальні диван. Я спати хочу.
Моя улюблена книга: «Отже, ви вирішили самовільно підключитися до кабельного телебачення».
Боже мій! Завтра пройде спеціальна акція: дві лавки для піаніно за ціною однієї! Ой-ой-ой, скоріше б завтра!
Радіація вбиває тільки тих, хто її боїться.
Я білий чоловік від 18 до 49. І всі слухають мене, яку б ахінею я не ніс.
Нелегко розриватися між вагітною дружиною і неврівноваженою дитиною, але свої вісім годин біля телевізора я все-таки викроїв.
Вбити боса?! Чи підніметься у мене рука виконати американську мрію?
Для брехні потрібні дві людини. Одна бреше, інша слухає.
Старим не потрібна компанія. Їх потрібно ізолювати і вивчати, щоб з'ясувати, чи немає в них яких-небудь корисних для нас речовин.
Послухайте, у людей завжди на все знайдеться якась статистика. Це відомо 14% населення.
Не бачу сенсу виходити з дому. Ми все одно кожного разу повертаємося назад.
Атомний реактор - як жінка. Потрібно тільки прочитати інструкцію і вчасно натиснути правильну кнопку.
Сльозами пса не повернеш. Якщо тільки сльози не пахнуть собачою їжею. Так що можна сидіти вдома, поглинаючи банку за банкою собачу їжу, поки сльози не почнуть віддавати нею. Пес учує запах з вулиці і повернеться сам. А можна просто піти його пошукати.
Психіатр нам ні до чого. Ми й самі знаємо, що дитина у нас із зсувом.
Власну матір не проведеш. Її не можна обдурити навіть першого квітня, навіть якщо навіть ти матимеш електричний обдурювальний стілець.
Моя мати сказала якось одну річ, яка з тих пір переслідує мене. Вона сказала: "Гомер, ти велике розчарування". Щось вона мала на увазі все-таки, заспокой Господь її душу.
Сніданок під охороною - найсолодше табу.
Коли справа стосується компліментів, жінки стають невгамовними монстрами, які п’ють кров і вимагають ще, ще і ще. Але якщо задовольнити їхні бажання, плата буде солодкою.
Якщо ти будеш злитися на мене кожен раз, коли я роблю дурість, мені доведеться припинити робити дурниці!
Співи - це найнижча форма спілкування.
І коли ж я нарешті зрозумію, що відповіді на життєві питання знаходяться не на дні пляшки. Вони в телевізорі!
Ти можеш чудово робити свою справу, але завжди знайдеться мільйон людей, які роблять її ще краще.
У спорті головне не перемога. Головне - щоб вдалося надудлитись!
Не можна постійно звинувачувати себе за щось. Звинуватьте себе разочок і спокійно живіть далі.
Думаю, містер Смітерс найняв мене за здатність до мотивації. Всі колеги кажуть, що тепер їм доводиться працювати вдвічі більше!
Все своє життя я мріяв про одне - досягти всіх своїх цілей.
Факти абсолютно безглузді. З фактами можна довести будь-яку нісенітницю!
Не може Бог встигати всюди, правда ж?
У Франції ніхто не кличе мене «гладким бовдуром ». Тут я гурман!
Мене втомлюють танці з сексуальним підґрунтям.
Іноді я здатний вбити при нападі люті або щоб довести свою правоту. Але я не який-небудь маніяк.
Не буває несмачних пончиків.
Діти - ті ж мавпи. Тільки галасу від них більше.
Свого третього сина назвіть просто Дитина. Повірте, це позбавить вас від зайвої плутанини.
Можна працювати на декількох роботах одночасно і все одно бути ледарем.
Я підіймався на найвищі гори, опускався в найнижчі лощини. Побував в Африці та Японії. Навіть злітав у космос. Але зараз я, не замислюючись, проміняв би все це на щось солоденьке.
Ви можете багато чого отримати на халяву, згадавши це в інтерв'ю якомусь журналу.
Розумні італійці? Щось тут не так.
Будь щедрішим у ліжку. Поділися бутербродом.
Іноді я лежу в ліжку і думаю, що ніщо не змусить мене встати. А потім відчуваю, як піді мною стає мокро і розумію, що помилявся.
Дурень і гроші швидко розлучаються. Я багато заплатив би тому, хто пояснив би мені цю закономірність.
Дайте людині рибу - і він буде ситий весь день. Навчіть людину вудити - і він неодмінно зачепиться гачком за повіку або що-небудь в цьому роді.
Громадський транспорт - для дурнів і лесбіянок.
Батько ніколи не вірив у мене. Я не стану повторювати його помилок: відсьогодні я буду м'якше зі своїм сином. І жорсткіше з батьком.
Яким би потужним і дивним він не був, я не потерплю наїздів навіть від океану!
Навіть якщо ви берете щось у сусіда на деякий час, все одно краще робити це вночі.
Я не стану лукавити: бути татом непросто. Не те що матір'ю.
У моїй домівці ми підкоряємося тільки законам термодинаміки.
Завжди краще спостерігати за процесом, ніж робити щось самому.
Щоб тебе любили, треба бути з усіма добрими кожен день. Щоб ненавиділи - напружуватися не треба взагалі.
Життя - це просто купа усілякої фігні, що постійно відбувається.
Зрозумійте, в кожному з нас є трохи Гомера Сімпсона.
Джерело: часопис «Esquire»