Автор Тема: Суд звільнив з-під варти сина прокурора, який збив на смерть трьох жінок  (Прочитано 5676 раз)

Оффлайн Vanya66

• Старожил
  • Люблю Україну!
14.07.2011 09:47 , ОСТАННІ НОВИНИ

Суд звільнив з-під варти сина прокурора, який збив на смерть трьох жінок

Суд звільнив з-під варти Дмитра РУДЯ - сина прокурора, який збив у Дніпропетровську 20 жовтня 2010 року на смерть трьох жінок.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Запорізької області, відповідне рішення прийняв під час закритого судового засідання Хортицький районний суд Запоріжжя, в якому слухається дана резонансна кримінальна справа.

«Ухвалою Хортицького районного суду м. Запоріжжя клопотання адвоката жителя Дніпропетровська РУДЯ Д. про заміну підсудному запобіжного заходу з тримання під вартою на заставу задоволено в повному обсязі, хоча державний обвинувач проти задоволення клопотання заперечував», – повідомили в прес-службі, зазначивши, що відповідно до чинного Кримінально-процесуального кодексу України дана ухвала оскарженню не підлягає.

Як повідомляв УНІАН, Д.РУДЬ звинувачується в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох чоловік (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України). Як покарання ця стаття передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Уранці 20 жовтня 2010 року Д.РУДЬ, перебуваючи за кермом власного автомобіля "Тойота Прадо", в Дніпропетровську скоїв наїзд на трьох жінок, які внаслідок одержаних травм померли. Винуватець ДТП з місця події зник.
Кожний народ має право жити в своїй країні!!!

Оффлайн Dr_Zhalnin

• Член клуба
  • Админ Ssang Yong Club Ukraine
    • http://ssangyong-club.org/forum/
Только что передали что родственники погибших претензий к водителю не имеют)))
http://ssangyong-club.org                                    Ssang Yong Club Ukraine

Оффлайн !NILS!

• Модераторы
  • Гонко ))
Dr_Zhalnin, тут не смеяться надо а плакать...
Свобода находится справа от педали тормоза

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки

Акуеть просто. Причем здесь родственники, они у нас решать виновен или нет, дожились короче. Гнием дальше.
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн Ruslan30

• Пользователь
  • АVEO 1,5 черный металик (2008 год)
Бог им судя. Я их за людей не щетаю. ПРОДАЖНЫЕ Су...........и

Оффлайн Жендос

• Член клуба

Оффлайн soltem

• Старожил
  • Средний интеллект недооценить просто невозможно!
А что вы собственно хотели в этой ситуации? Закон ведь писан только для простых людей..........

Оффлайн Maxmara

• Постоялец
А что вы собственно хотели в этой ситуации? Закон ведь писан только для простых людей..........
Вот это горькая наша правда...существует только цена вопроса)
Cамый страшный кошмар: взять бутерброд и чай, принести в постель, завернутся в одеяло и забыть пульт

Оффлайн Slay

• Старожил
Бог им судя. Я их за людей не щетаю. ПРОДАЖНЫЕ Су...........и
+1000%Бог им судья!!!!!

Оффлайн Жендос

• Член клуба
Хочется громко матюкатся.  >:(

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Мабуть, дали тонни зелених або залякали. А судді - продажні тварюки, що горітимуть в пеклі - до ворожки не ходи. А той, що Тимоху судить, до речі, схожий в окулярах на Гаррі Поттера, падлюка  :D
« Последнее редактирование: 15 Июля 2011, 00:40:20 от absurdum »
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн PAPPA

• Помощники папы Карло
  • Старожил
absurdum, анука, на Гарика не кроши, я ни одного фильма не видел, но он хороший!  :D

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
absurdum, анука, на Гарика не кроши, я ни одного фильма не видел, но он хороший!  :D
Ні! Я поважаю Гаррі Поттера за його мужність та відвагу та вміння грати в команді! skaut Тому суддя і падлюка, що нагадує світлий образ казкового героя.  zopa >:(
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.