КУПИВ!!!!!!!!!!!!!!!!11
правда як завжди, хотів в сірому купив зараз процитую "стиглий персик"
короче металізована цегла + хамелеон, колів бомба, завтра скину фотку кому цікаво.
Але цей день я буду згадувати ще довго
.
НІКОЛИ НЕ КУПЛЯЙТЕ АВТО НА КіЛЬЦЕВІЙ! МОЄ ІМХО і вам раджу....
Попорядку, приперся я в 10.00 купувати авто, прийшли побачили, там пізніше розибрались з пропиской, ну там довга історія, короче оформили на батю, а то з київською мені не вигідно, поперше куча муток по поводу цін з реестрацією. Наприклад, нам сказали що реестрація у них коштує 6000, на шо батько відповів, типу нахер нада, дома 4000 грн, і тут раз і ціна вже різко 5200, мол менше нікуди, питання: може треба було ще й за авто торгуватись???
Ну да ладно, договорились хай вішають транзитку, вдома зробимо.....проплата за авто була зроблена у повному обсязі у дві години, гроші прийшли до них у без чогось 19.00!!! (а най смішніше що вони в прямому розумінні йшли з першого єтажу на другий, бо на першому ЇХНІЙ банк, а на другому походу бугалтерія, шось таке...), короче кажучи я вже пересидів і переклацав всі авто в салоні, реально якщо збераєтесь купувати, проплачуйте за пару днів як мінімум, ато з нами був мужик так він в 10 заплатив і в 18.00 тільки вийшов із салона..
Нарешті я дочекався постійно пропадаючого непонятно куди менеджера і ми пішли на подвірья типу як їхати.....МАЛО того що він забув дати нам ключі, нам сказали що можна сміло їхати все в зборі, але часу пройтись по пунктам у мене було вдосталь........Коротше кажучи нам забули покласти: домкрат,балонний ключ, прикурювач (він мені нахер не треба але все ж)з лівого боку торпеди там де ставиться сигналка тупо дирка і сказали що вся партія пришла без цих тем, короче супер, буду їздить з диркою
, завтра ще перевірб колеса остаточно. По кузову нарікань немає, по рідинам теж все в нормі, інтрерьер в ідеалі...
Але тачка бомба, я ненарадуюсь!!!!!!!!