Автор Тема: Я – Четвертый  (Прочитано 5662 раз)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Я – Четвертый
« : 01 Марта 2011, 13:46:36 »

Ориг. название: I am number four
США   (2011)
Жанр: Фантастика/Боевик
Режиссер: Ди Джей Карузо
Актеры: Дианна Агрон,   Тимоти Олифант, Кевин Дюран, Тереза Палмер
Продолжительность: 110
Рейтинг IMDB: 6.4/10

Синопсис: Звичайний на вигляд підліток Джон Сміт насправді - один з останніх мешканців далекої планети, що вижили. Джон змушений ховатися від страшних ворогів, посланих знищити його, йому доводиться міняти імена, постійно переїжджаючи з місця на місце зі своїм опікуном Генрі. В різних містечках і в різних школах Джон завжди був новачком без минулого, але одного разу він знайшов місце, яке зміг назвати своєю домівкою: у маленькому містечку в Огайо Джон зустрів своє кохання. Тепер він має відкрити в собі унікальні здібності, битися з древніми і страшними ворогами свого народу і усвідомити своє дивовижне призначення.

PS: Якісний фантастичний бойовик. Один з багатьох. Вартий уваги, ІМХО. Моя оцінка 7 з 10.
« Последнее редактирование: 01 Марта 2011, 13:50:32 от absurdum »
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн Gosha orange

• Член клуба
  • ...яскравий AveйkO...(БЕЗ ГБО))
Re: Я – Четвертый
« Ответ #1 : 17 Марта 2011, 14:44:46 »
сюжет и всякие детали по фильму так себе, а вот эффекты на высоте, картинка и музыка оч понравились..
к просмотру рекомендуется ;)
Honda Accord 2.4 ___ [ місто-герой КИЇВ ] ___  ...breathe deep, race hard... https://e-drive.com.ua/@Gosha_orange/cars

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
« Ответ #2 : 23 Мая 2011, 08:39:33 »
Посмотрели вчера. Нам понравился фильм.Посмотрю продолжение с удовольствием)))Надеюсь сериал не сделают с него, 2-3 части и надо завязывать.
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн Captan

• Новичок
  • E=mc2
« Ответ #3 : 29 Мая 2011, 23:05:06 »
Посмотрел понравилось, сюжет как всегда оборвали. Будем ждать вторую часть.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.