Автор Тема: ОККО  (Прочитано 136697 раз)

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
  • КИЕВ, Харьковский Фабия, Авео (была), Ford Fusion
Re: ОККО
« Ответ #2375 : 23 Декабря 2015, 13:41:20 »

Тогда, тупо обман.
ЛЕНЬ - двигатель прогресса

Оффлайн ANRI

• Старожил
« Ответ #2376 : 23 Декабря 2015, 14:05:26 »
Офіційний текс звучить так:
Цитировать (выделенное)
...Отримати знижку миттєво можна при заправці «до повного» баку з карткою FISHKA. В іншому випадку нарахована сума знижки переноситься на наступну покупку того самого виду пального з тією ж карткою FISHKA...
Я так розумію, що знижка переноситься на наступну заправку, але не сумується з тією, що буде при цій же наступній заправці. Про "сумується" ніде нічого не сказано. ІМХО. Можу помилятися звичайно.

Добавлено: 23 Декабря 2015, 14:06:39
Хоча можливо автоматично з тебе відсумують ці 53 грн від суми наступної заправки
Велосипед - Авео 1,5 - Опель Віваро 1,9 (дизель) - Мазда 1,6...

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
« Ответ #2377 : 23 Декабря 2015, 14:14:02 »
Я заправился до полного, выполнил все условия, СМСка приходила и я использовал предоставленную возможность...... кинули.
Ждём пояснений.

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2378 : 24 Декабря 2015, 15:10:03 »
OKKO, Проясните логику.  Сегодня заправился до полного, на кассе 1,30 скидки не дали, сказали , что вот как раз передо мной всё сломалось. Обещали на следующий раз. ВОПРОС, ЭТИ 53 гр. добавятся к следующим?? И я получу в результате 2,60 на каждом литре, при таком же объёме, как сегодня??
А если будет ломаться так раза 4-8 подряд, то в итоге заправка почти даром получится?

Пришлите пожалуйста в ЛС номер Фишки. Если Вы сканировали карту Фишка, то скидка все равно насчитается, даже при отсутствии связи с сервером, и сработает при следующей заправке тем же видом топлива.

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
« Ответ #2379 : 24 Декабря 2015, 16:03:41 »
и сработает при следующей заправке тем же видом топлива
То что суммируется , сработает, то понятно... вопрос в другом.. она суммируется со следуюшей?
Фишка в ЛС

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
« Ответ #2380 : 24 Декабря 2015, 16:36:54 »
она суммируется со следуюшей?
не можна сказати, що вона додається.
В тебе просто віртуальні ХХХ гривень з твоєї попередньої заправки висять на фішці.
на наступній заправці заплатиш на ці самі ХХХ грн меньше. Принаймні по попереднім акціям в мене так було.

Мені взагалі-то ця система не дуже подобаєцця. Мені б зручніше було накопичити цих віртуальних гривень на фішці так, щоб потім безкоштовно заправитися. А тут ти не можеш сам контролювати коли і скільки ти заплатиш.
Є зв'язок - заплатив меньше. Заправив не до повного - знижка буде тільки на наступну заправку.
А в мене, бляха може грошей в притик, і я чекаю, що заплачу на 20 грн меньше, а мені викатують чек на повну вартість. Каг бить?

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
« Ответ #2381 : 24 Декабря 2015, 17:11:02 »
А в мене, бляха може грошей в притик, і я чекаю, що заплачу на 20 грн меньше, а мені викатують чек на повну вартість. Каг бить?
Ну вот похожее у меня и случилось.... купи я в Эпицентре на одну лампочку больше, денег было бы в притык.

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2382 : 31 Декабря 2015, 11:35:04 »

Дорогі друзі, бажаємо, щоб у 2016 році Вас переповнювали феєричні ідеї, смачні враження та неймовірні здобутки. Щоб уміння досягати успіху та бажання творити добро завжди йшли поруч з Вами.
Нехай у нашій країні, у кожному домі й кожній родині запанують мир, любов і впевненість у завтрашньому дні.
З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ !!!

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2383 : 08 Января 2016, 16:15:54 »
У перші дні 2016 року температура повітря значно знизилась, що могло стати причиною неприємностей для непідготованих автовласників.

У процесі пониження температури повітря (нижче -15С) , а особливо при досягненні значення у -20С,  в’язкість дизельного палива збільшується, дрібні кристали парафіну скупчуються і в результаті забивають паливні фільтри та запобіжні сіточки, осідають в каналах паливопроводів, паралізуючи роботу двигуна.

Дуже важливе значення має будова системи подачі палива автомобіля. Чим тонші паливні трубки, тим швидше кристали парафіну  їх забивають. Якщо автомобіль тривалий час знаходиться на вулиці, то на нього впливає не тільки температура, а і вологість повітря, вітер, так звана «точка комфорту» може суттєво знижуватись. При русі автомобіля по трасі реальна температура охолодження його деталей є нижчою від температури повітря надворі, що може призвести до замерзання дизельного палива при вищій температурі. Взимку ця температура може бути до 10С нижчою, ніж показник термометра в автомобілі. Саме цю температуру потрібно брати до уваги, говорячи про причину припинення фільтрації палива.
Всім автомобілістам при підготовці автомобіля до зимового періоду  рекомендується змінити масло та паливний фільтр, а потім регулярно слідкувати за наявністю конденсату у відстійнику  та зливати його.  З  часом в баку автомобіля  накопичується деяка кількість води, що відбувається внаслідок утворення конденсату при перепадах добових температур. Взимку вода, що потрапила в паливопровід і фільтри, крижаніє й перекриває надходження палива. Часточки бруду дають аналогічний ефект.

Щоб повністю убезпечити себе від температурних сюрпризів узимку, достатньо заправлятися арктичним дизельним пальним, температура морозостійкості якого сягає -32С. Наприклад, Pulls Diesel Арктика. Якщо поряд немає заправки з арктичним дизелем, фахівці рекомендують вже при -15°С додавати спеціальні  диспергуючі присадки. У зимовий період рекомендуємо слідкувати за прогнозами синоптиків та дбайливо ставитись до своїх дизельних автомобілів.

Оффлайн !!!MAX!!!

• Член клуба
  • Chevrolet Aveo 1.6 16v 2007
« Ответ #2384 : 09 Января 2016, 19:28:52 »
что-то не могу зайти в кабинет майфишки. Захожу как всегда, а у меня там сообщение

И сегодня заправлялся, походу скидка с прошлой заправки не сработала.

Добавлено: 09 Января 2016, 19:30:46
нажимаю удалить сообщение-выбрасывает на страницу входа опять с номером карты и паролем

Добавлено: 09 Января 2016, 19:46:39
Уже заходит :)

Добавлено: 09 Января 2016, 19:47:17
Скидка просуммировалась на след заправку
« Последнее редактирование: 09 Января 2016, 19:47:17 от !!!MAX!!! »

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2385 : 18 Января 2016, 17:25:20 »

На численні запити наших клієнтів, на початку січня ми відкрили дві перші автономні газозаправні станції "ОККО", які будуть реалізувати тільки скраплений газ. Такі АГЗС уже запрацювали у Львові (вул. Стрийська, 330-Б) і поблизу Тернополя (с. Великі Гаї, вул. Об’їзна, 33). До кінця місяця третя станція такого формату почне роботу в Кіровограді.
Запрошуємо!

Оффлайн vovick88

• Пользователь
« Ответ #2386 : 18 Января 2016, 17:40:06 »
Класна ініціатива, бачив дану ГАЗС у Тернополі. Треба ставити собі ГБО і заправлятись ), а ініціатива компанії класна, відносно невелика собівартість будівництва і зручність для клієнтів!  bravo

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2387 : 28 Января 2016, 12:12:09 »
Як правильно обрати омивач скла взимку

З приходом морозів в Україну багато автомобілістів зіткнулися з питанням – який омивач скла обрати? Щоб не лише забезпечити максимальну видимість на дорозі, котра суттєво залежить від чистоти скла, але й не завдати шкоди своєму здоров’ю та деталям авто.
Обираючи омивач за температурними показниками, варто пам’ятати, що зимова погода дуже мінлива, раптово похолоднішати може упродовж лічених годин, а під впливом вологості, вітру, швидкості їзди тощо реальна температура зовні може бути на декілька градусів нижчою, ніж показує бортовий термометр. Тому треба дуже уважно стежити за вчасною заміною міжсезонних омивачів, що розраховані на теплу зиму, на більш морозостійкі аналоги. І абсолютно недопустимо взимку розбавляти омивач водою, адже мороз може застати зненацька і рідина в бачку просто замерзне.
Якісний омивач має бути виготовлений на основі натуральних компонентів, оскільки в процесі експлуатації авто випари омивача можуть потрапити в салон автомобіля. Вдихання ж випарів, наприклад, метанолу чи ацетону, які можна знайти у неякісних омивачах, може спричинити запаморочення, алергічну реакцію та ін.
Також, якісний омивач має бути безпечним для авто – не завдавати шкоди його металевим, скляним, гумовим та пластиковим поверхням. Це залежить від якості спирту, який входить до складу омивача.
Щоб бути певним у безпечності придбаного товару, омивачі найкраще купувати у спеціалізованих місцях продажу, куди продукція надходить безпосередньо від виробника, який відповідає за якість свого продукту.
Мережа АЗК «ОККО» реалізує на своїх заправках омивачі для скла власної торгової марки українського виробництва. В асортименті - омивачі для різних температур від 0°С до -22°С у тарі на вибір (від 1 до 4 л).
Виробником усієї лінійки омивачів є компанія «Лінкс Лабораторії», що входить до складу того ж холдингу, що й мережа АЗК «ОККО». У 2015 році «Лінкс Лабораторії» спільно з державним концерном «Укрспирт» налагодили виробництво якісного технічного спирту, який є основним компонентом для виготовлення омивачів. Таким чином, мережа АЗК «ОККО» може контролювати усі технологічні процеси – від виробництва до логістики та реалізації.

Добавлено: 29 Января 2016, 16:26:32
[size=140]На «ОККО» – нові бестселери для книжкової полиці[/size]

На запит клієнтів у новому сезоні значно розширилася пропозиція дитячої літератури від «Видавництва Старого Лева». Зі смаком оформлені й майстерно написані книги припадуть до душі не тільки малюкам, а й дорослим. Особливою популярністю користуються розмальовки-антистрес із серії «Чарівний сад» Джоанни Басфорд. Це чудовий спосіб не лише реалізувати свій творчий потенціал, а й заспокоїтися, відволіктися від щоденних турбот. Окрім цього на заправках «ОККО» можна придбати присвячену Кузьмі Скрябіну книгу спогадів його матері Ольги Кузьменко «Моя дорога птаха. Мамина книга».
А тим, кого цікавить більш доросла література, мережа «ОККО» пропонує серію новинок від видавництва «Наш формат»: мемуари Генрі Форда «Моє життя та робота», національний бестселер США від Джона Медіни «Правила розвитку мозку дитини», а також сучасна бізнес-література – «Перегляд позитивного мислення» від Ґебріела Еттінґена, «Від нуля до одиниці» Пітера Тіля, «Безжальна правда про нещадний бізнес» Бена Горовіца.
Усі згадані книги від «Видавництва Старого Лева» та «Нашого формату» можна придбати на АЗК «ОККО», розташованих на найбільш пожвавлених трасах країни. При цьому поповнити свою книжкову поличку можна, списавши накопичені бали FISHKA.
« Последнее редактирование: 29 Января 2016, 16:26:32 от OKKO »

Оффлайн ANRI

• Старожил
« Ответ #2388 : 02 Февраля 2016, 17:14:08 »
Прийшло по електронці лист з опитуванням від ОККО. Там було написано, що після проходження цього опитування мені буде нараховано 400 балів. Лист прийшов 26 січня. З того часу дивлюся на своїй сторінці фішка ніяких додаткових 400 балів мені не нараховано. Прошу OKKO роз'яснити ситуацію.

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2389 : 04 Февраля 2016, 10:44:53 »
Прийшло по електронці лист з опитуванням від ОККО. Там було написано, що після проходження цього опитування мені буде нараховано 400 балів. Лист прийшов 26 січня. З того часу дивлюся на своїй сторінці фішка ніяких додаткових 400 балів мені не нараховано. Прошу OKKO роз'яснити ситуацію.
Надішліть, будь ласка, номер Вашої Фішки приватним повідомленням.

Добавлено: 05 Февраля 2016, 18:05:21

«ОККО» дає змогу киянам смачно та ситно поїсти, зекономивши і гроші, і час. Адже через напружений ритм життя багато мешканців столиці не завжди встигають повноцінно пообідати.
Починаючи з 1 лютого, на заправках нового формату у Києві діє спеціальна комбо-пропозиція – меню із трьох справ за спеціальною ціною.
До складу кожного меню обов’язково входить крем-суп (курячий, гороховий чи мексиканський), адже у холодну пору року гаряча страва особливо актуальна, також свіжий салат та ситний сендвіч або бейгл. Комбо-пропозиція не обмежена в часі, а скористатись нею можна на просп. Ватутiна, 5, вул. Семена Скляренка, 4 та вул. Новокостянтинiвській, 4-А.
« Последнее редактирование: 05 Февраля 2016, 18:05:21 от OKKO »

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2390 : 08 Февраля 2016, 16:12:32 »

Ми постійно перебуваємо у пошуках смачних та корисних продуктів, які можуть бути цікавими для наших клієнтів. І, досліджуючи ринок, помітили, що в багатьох областях є місцеві виробники, які пропонують дуже цікавий та якісний продукт, однак в силу малих потужностей не мають змоги вийти на всеукраїнський ринок. Тож ми вирішили їм допомогти і організувати своєрідний «смачний» культурний обмін між регіонами. В такий спосіб ми і підтримуємо малий бізнес, і розширюємо смакову палітру для наших клієнтів, і наповнюємо магазини при АЗК своєрідним ексклюзивом.
Багато мануфактурних товарів, котрі представлені на АЗК, складно знайти навіть у звичному міському супермаркеті. Наприклад, столичні клієнти мережі «ОККО» вже встигли скуштувати сири Селиської сироварні та сирокопчені ковбаси із Закарпаття, екологічний мед кількох сортів із Житомирської області, креативні цукерки від Львівської майстерні карамелі та вишукані вина з Одещини від ТМ «Колоніст».
Серед новинок розширеного асортименту, котрі доступні на АЗК в різних областях України, – авторське варення від майстрині Олени Гашинської з оригінальними смаками «ревінь з апельсином», «груша з ананасом та лимоном» чи «вишня з морквою», виготовлене за старовинними фамільними рецептами. А ще – чарівний мішечок з передбаченнями «Торба Щастя» - набір із маленьких шоколадок з трюфелем, загорнутих в одне із 1500 креативних і добрих побажань, виконаних українською та англійською мовами.
Знайти викладки регіональних товарів можна на АЗК у Київській, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій, Закарпатській, Кіровоградській, Одеській та Рівненській областях.

Оффлайн ANRI

• Старожил
« Ответ #2391 : 09 Февраля 2016, 08:50:00 »
OKKO, так а що вирішилося з моїм питанням?
Прийшло по електронці лист з опитуванням від ОККО. Там було написано, що після проходження цього опитування мені буде нараховано 400 балів. Лист прийшов 26 січня. З того часу дивлюся на своїй сторінці фішка ніяких додаткових 400 балів мені не нараховано

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2392 : 09 Февраля 2016, 17:24:03 »
OKKO, так а що вирішилося з моїм питанням?
Протягом 3-х робочих днів бали будуть нараховані на Вашу Фішку. Ще раз перепрошуємо.

Оффлайн ANRI

• Старожил
« Ответ #2393 : 10 Февраля 2016, 09:14:26 »
OKKO, я звісно вдячний за вирішення цього питання, але це ж уже не вперше, і я впевнений не лише в мене. Невже неможна якось автоматизувати все це. Дуже вже часто щось десь не дораховують. Прикро...

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2394 : 12 Февраля 2016, 15:46:47 »

Ми знаємо, що для багатьох наших клієнтів автомобіль – це практично член родини, близький друг чи подруга. Тож і ставлення до свого авто вони вимагають особливого – першокласного сервісу, перевіреного пального, якісної автокосметики.
Для водіїв, які люблять і турбуються про своє авто, мережа АЗК «ОККО» підготувала спеціальну пропозицію. Починаючи з 12 лютого, в рамках акції «I love my car» кожен зареєстрований учасник програми FISHKA зможе вигідно списати накопичені бали на акційні автотовари.
Серед акційного асортименту – широкий вибір поліролів, омивачів, склоочисників та інших товарів зі знижкою* в балах FISHKA, котрі позначені в магазині на АЗК спеціальними цінниками. Загалом в акції беруть участь понад 20 товарів, на які можна списати 7 000 або 14 000 балів FISHKA.
Акція «I love my car» діє з 12 лютого по 13 березня в мережі діючих АЗК «ОККО» по всій Україні (крім АР Крим та зони проведення АТО).

*Під знижкою мається на увазі можливість придбати акційний автотовар за 0,01 грн з одночасним списанням меншої порівняно з неакційним періодом кількості балів – 7000 або 14 000 відповідно – з рахунку учасника програми FISHKA, за умови їх наявності.

Оффлайн xbb

• Старожил
« Ответ #2395 : 12 Февраля 2016, 16:06:01 »
OKKO, а де можна ознайомитися з переліком товарів?

Оффлайн xeon

• Новичок
« Ответ #2396 : 12 Февраля 2016, 16:08:58 »
Немного не по теме, но всё же - был свидетелем того как на ОККО возле скаймола покупатель пытался вернуть деньги за фирменную омывачку (-22) замершую в камень, при температуре ночью около -15 :) Кассиры ответили что они не гидрометеоцентр и не в курсе какой минус был ночью, типа может вы её в морозильной камере держали:)

Оффлайн OLEG_S

• Старожил
« Ответ #2397 : 12 Февраля 2016, 16:52:44 »
может вы её в морозильной камере держали:)
А почему бы и нет... а может и водой разбавил....

Оффлайн Славік

• Старожил
  • Ми не одні. (За нами спостерігають))))
« Ответ #2398 : 13 Февраля 2016, 14:55:25 »
А почему бы и нет... а может и водой разбавил....
Оки Воги у меня их летние в гараже за эту зиму ни разу не замерзли))))))))

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2399 : 15 Февраля 2016, 12:28:55 »
OKKO, а де можна ознайомитися з переліком товарів?

За посиланням детальні умови акції та перелік товарів на знижку http://okko.ua/uk/I_love_my_car

Немного не по теме, но всё же - был свидетелем того как на ОККО возле скаймола покупатель пытался вернуть деньги за фирменную омывачку (-22) замершую в камень, при температуре ночью около -15  Кассиры ответили что они не гидрометеоцентр и не в курсе какой минус был ночью, типа может вы её в морозильной камере держали:)

Усі наші омивачі протягом зими знаходяться на стендах на вулиці. Проте жодного випадку замерзання не було, навіть у морози нижче -25.

15 лютого - Міжнародний день онкохворої дитини. Ми пропонуємо вам приєднатися до всеукраїнської акції, ініційованої благодійним фондом Таблеточки. Саме завдяки цій акції українці можуть долучитися до збору коштів на лікування підопічних Фонду.
Купуючи будь-яку каву 15 лютого у ресторанах нашої мережі (A la minute, Pasta mia та Meiwei), ви вже допомагаєте – частина прибутку від кожної благодійної кави цього дня буде передана Таблеточкам.
Допомагати - це так само просто, як випити кави.
‪#‎наТаблеточки‬ ‪#‎ДопомагатиЛегко‬

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.