Автор Тема: ОККО  (Прочитано 136691 раз)

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
Re: ОККО
« Ответ #2225 : 29 Мая 2015, 17:42:03 »
ОККО Подскажите, на моей странице Фишка, в разделе "Акційні лічильники" есть такое поле, что оно значит?
Отправьте, пожалуйста, номер Вашей карточки Фишка в ЛС, чтоб специалисты Фишки могли проверить и ответить по существу.

Заїхав я заправиться і поснідати.
Ну, думаю, зараз балів наберу за сніданок - вистачить машину помити.
Дзуськи.
Ось фото чека.
Надіслав надану Вами інформацію для перевірки та нарахування балів. Перепрошуємо за незручності!

тут такая ситуация stroit glazki
http://podrobnosti.ua/2036796-tseny-na-neft-rushatsja-rossija-ja-shoke.html еще вчера цена упала...
и уе на межбанке на коп 20 просел, почему цена на бензин ни на одну копейку не подвинулась?
В связи с тем, что мы покупаем валюту с 5-ти дневной задержкой (то есть подав заявку на покупку, банк рассматривает её 5 дней) - незначительные колебания на межбанке не влияют на формирование цены. Если же отпускные цены на нефтепродукты снизятся и тенденция на укрепление гривны сохранится - следом опустятся и цены непосредственно на заправках.

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #2226 : 29 Мая 2015, 17:53:40 »
другого ответа я и не ожидал :(

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2227 : 02 Июня 2015, 17:38:04 »
За смачні покупки – знижки на пальне

ОККО – смачна заправка. Саме тому ми турбуємось про те, щоб ви смачно харчувались в дорозі, а ваше авто завжди було заправлене якісним пальним. З 2 червня 30% коштів, витрачених на смачні покупки, ОККО повертає знижкою на пальне.

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2228 : 13 Июня 2015, 10:46:28 »
Мережа «ОККО» допомагає збирати речі для переселенців

Мережа АЗК «ОККО» встановила на своїх заправках ще 6 контейнерів для збору вживаних речей для вимушених переселенців і малозабезпечених. Відтепер таку діяльність компанія вестиме й у Дніпропетровську та Одесі. Ще 2 контейнери додатково встановлено в Києві.
Перелік усіх АЗК «ОККО», де є контейнери для збору вживаних речей, наведено за цим посиланням. Кожен з небайдужих клієнтів мережі може обрати заправку, куди йому найзручніше заїхати і поділитися речами з людьми, що їх потребують.

Оффлайн AVA

• Член клуба
« Ответ #2229 : 07 Июля 2015, 13:36:35 »
OKKO, почему нельзя заказать обмен баллов на скидку через личную страничку на http://www.myfishka.com ?

Оффлайн Славік

• Старожил
  • Ми не одні. (За нами спостерігають))))
« Ответ #2230 : 07 Июля 2015, 22:51:19 »
OKKO,
От вас люди уходят, а вам я смотрю вообще пофиг......?
Уже человек 10, а то и больше перешли на ВОГ или АНП...А почему знаете?? ДА потому, что Мало того, что у вас ГАЗ дороже и топливо....так еще что бы заправиться газом в Житомире напр. Нужно ехать чуть ли не в Киев....У других и топливо дешевле и Газа навалом. Мне на ВОГ вообще с ихними скидками до 10л. в месяц-два по балам выходит бенза, какого мне хватает летом с головой на этот же период.

Добавлено: 07 Июля 2015, 22:52:03
P.S людей, которых я знаю.

Оффлайн vav4eg

• Неизвестный герой
« Ответ #2231 : 08 Июля 2015, 01:06:12 »
vovka@snab, а я знаю ответ :) Потому, что  тогда АЗС продавали уже закупленное топливо по дорогой цене (доллар, нефть, звезды и т.п.)
Суть одна. Падает спрос, а прибыль нужна. Доллар растет, почему бы не заработать. А когда все дешевеет - АЗА продает дорогое топливо...

Во во, четко!

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
« Ответ #2232 : 08 Июля 2015, 09:44:15 »
Славік, от вічно тобі какашками покидаться хочеться.
Не подобається - не заправляйся.
У кожного є свої плюси і мінуси. Окко зайняли свою нішу і мають своїх постійних клієнтів.

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #2233 : 08 Июля 2015, 15:44:08 »
Славік, от вічно тобі какашками покидаться хочеться.
Когда я буду к тебе обращаться....А так твое мнение в этой теме мне как бы по боку.

Оффлайн ЩербачОК

• Старожил
« Ответ #2234 : 08 Июля 2015, 15:46:13 »
Когда я буду к тебе обращаться....А так твое мнение в этой теме мне как бы по боку.
судячи з твоїх постів, тобі у всіх темах думка будь-кого, крім тебе побоку.
Твоєї думки тут, до речі, теж ніхто не питав)

Оффлайн Славік

• Старожил
« Ответ #2235 : 08 Июля 2015, 15:54:28 »
Твоєї думки тут, до речі, теж ніхто не питав)
Для особых
Добрый день!
Данная тема предназначена для информации об акциях и новостях сети заправок ОККО.
Кроме того, здесь Вы можете задавать интересующие Вас вопросы о роботе заправок, бензине и ПРОЧЕМ.

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2236 : 09 Июля 2015, 13:04:39 »
Отвечая на Ваш вопрос, Славик, нет, нам не всё равно. Мы стараемся делать интересные акции и предложения, которые были бы интересны самым разным нашим клиентам.
Мы с радостью построили бы много новых заправок и поставили на каждой по газовому модулю. Планы "газификации" АЗС на 2014-2015 были очень обширными, но экономическая ситуация внесла свои коррективы и планы пришлось существенно умерить.

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2237 : 14 Июля 2015, 11:38:00 »
АЗК «ОККО» у Вашому навігаторі

Спланувати свій маршрут із заїздом на АЗК «ОККО» відтепер буде простіше. Адже координати автозаправних комплексів «ОККО» можна завантажити у свій навігатор.
Для Вашої зручності на сайті мережі розміщені файли трьох найпопулярніших форматів – GPX (для Garmin), KML (iGo8) та WPT (Ozі Explorer).
В результаті Ваш навігатор показуватиме не тільки місце розташування автозаправного комплексу, а й схему доїзду до нього та наявність ресторану «A la minute» чи «Pasta Mia». Ви зможете спланувати свій маршрут так, щоб не лише заправитись якісним пальним, а й комфортно і смачно поїсти в дорозі.

Відкрито сторінку з усіма актуальними акціями, що діють в мережі.

Добавлено: 14 Июля 2015, 11:43:02
OKKO, почему нельзя заказать обмен баллов на скидку через личную страничку на http://www.myfishka.com ?
Увы, сейчас действительно нет такой технической возможности. Но, насколько мне известно, в этом направлении уже ведутся работы.
« Последнее редактирование: 14 Июля 2015, 11:43:02 от OKKO »

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
« Ответ #2238 : 18 Июля 2015, 10:31:40 »
На запорізьких АЗК «ОККО» збирають пластик

Мережа АЗК «ОККО» встановила на 5 своїх АЗК в Запоріжжі контейнери для збору використаного пластику (поліетилену, ПЕТ-пляшок). Раніше збір такої вторсировини в мережі «ОККО» було налагоджено на Закарпатті, де є вже 18 контейнерів, і в Івано-Франківську (7 контейнерів). Перелік АЗК «ОККО», де збирають використаний пластик, міститься за цим посиланням.
 «Передаючи на переробку використаний пластик ми зберігаємо ресурси й запобігаємо забрудненню довкілля, -  розповідає керівник відділу охорони навколишнього середовища мережі «ОККО» Андрій Осадців. – Ми хочемо, щоб такі контейнери стояли на всіх АЗК «ОККО», але, як виявилося, нелегко знайти підрядників, готових братися за вивезення і переробку таких відходів навіть у межах однієї області». В Запоріжжі таким підрядником стало ПАТ «Запоріжжявторресурси».
Мережа АЗК «ОККО» ще у 2008 році приєдналася до глобальної ініціативи  Go green, метою якої є ощадне ставлення до ресурсів планети. Сьогодні в рамках цієї ініціативи налагоджено збір макулатури у центральному офісі та всіх регіональних підрозділах компанії, розпочато збір використаного пластику і скла. Зокрема, у 2014 році в мережі АЗК «ОККО» було зібрано понад 54 тонни макулатури і 1082 кілограми пластикових відходів.

На АЗК «ОККО» - нова випічка з шоколадом, фруктами та мигдалем

Турбуючись про те, щоб клієнти смачно та якісно харчувалися в дорозі, мережа «ОККО» постійно розширює асортимент своїх смачних пропозицій. Нещодавно в мережі АЗК «ОККО» з’явилася нова листкова випічка, яка відзначається вдалим  поєднанням легкого багатошарового тіста з солодкими начинками.
Для начинок виробів використовуються  заварний крем (рatissere) і натуральна мигдалева паста французького виробництва та бельгійський шоколад. Тісто для випічки виготовляється винятково на основі вершкового масла 82,5% жирності, тому після випікання воно водночас повітряне і хрустке.
В новому асортименті є, зокрема, круасани з мигдалем, слойки з абрикосом і шоколадом, равлики з родзинками. Перелік цих смачних кондитерських виробів буде й надалі розширюватися. Нова випічка представлена вже на 30 АЗК «ОККО» у Київському й Одеському регіонах, а до кінця липня її можна буде скуштувати приблизно на 100 заправках мережі.

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
ОККО
« Ответ #2239 : 25 Июля 2015, 13:13:21 »
Громадські активісти відвідали Львівську нафтобазу «ОККО»

15 липня група громадських активістів разом з представниками облдержадміністрації, Державної служби надзвичайних ситуацій та інших органів держконтролю провела обстеження Львівської нафтобази «Концерну Галнафтогаз» (мережа АЗК «ОККО»), щоб перевірити наскільки безпечним є функціонування цього об’єкта.
Директор нафтобазового господарства компанії Василь Кіндій і керівник нафтобази Михайло Солодкий ознайомили гостей з інфраструктурою, дотриманням належних природоохоронних вимог і вимог безпеки, порядком реагування на можливі надзвичайні ситуації. Зокрема, їм пояснили, як влаштовані системи охолодження й обвалування резервуарів, як працюють газгольдери й обладнання для вловлювання випарів при автоналиві. Представники ДСНС підтвердили, що на нафтобазі зберігається достатній запас піноутворювача не тільки для власних потреб на цьому об’єкті, а й на випадок пожеж в інших місцях. Так само на території нафтобази у справному стані є окрема пожежна машина.

Гаряча лінія «ОККО» випробовує новий формат

14 липня Гаряча лінія мережі АЗК «ОККО» впровадила у своїй роботі новий формат комунікації з клієнтами, в основу якого покладено вільне, «живе» спілкування. Оператори колл-центру тепер не будуть відповідати сухими, завченими фразами. Їхнє завдання – створити доброзичливу, позитивну атмосферу під час розмови. Щоб клієнт відчував, що має справу з живою людиною, небайдужою до його проблеми.
У липні в новому форматі з абонентами Гарячої лінії спілкуватиметься перша група операторів колл-центру, які пройшли відповідне навчання. У сучасних умовах дедалі більше компаній у світі переводить свої колл-центри на вільний стиль спілкування. Для мережі «ОККО» дуже важливо підтримувати зворотній зв’язок із клієнтами у найбільш зручному для них форматі, адже від цього напряму залежить ефективність роботи компанії.

Спершу на «ОККО», потім на рибу

На АЗК «ОККО» на виїзді зі Львова (вул. Городоцька 284/1) запрацював перший в Україні хробакомат «Автохроб» - справжня знахідка для всіх рибалок. Тут цілодобово можна придбати різні види риболовної наживки, як свіжої, так і сушеної, зокрема дощових червяків, опаришів і таке інше. Хробакомат працює в режимі самообслуговування за самим принципом, що й автомати з продажу шоколадних батончиків чи трамвайних талонів.
Власник апарату, який орендує під нього місце, на АЗК «ОККО» першим днем роботи дуже задоволений. «Завжди щиро заздрив людям, в кого бізнес це хобі або навпаки. Тепер прийшла і моя черга. Чи вийде з цього бізнес - не знаю, але кайф я вже отримав», - написав він на своїй Facebook-сторінці.

Обережно, шахраї!

Мережа «ОККО» попереджає, що останнім часом зафіксовано кілька випадків, коли до підприємців телефонують треті особи і від імені нашої компанії пропонують придбати нафтопродукти за заниженою ціною. Для цього, мовляв, потрібно переказати кошти на певний рахунок, а потім забрати замовлений обсяг пального на одній з АЗК «ОККО».
Компанія категорично застерігає від участі в таких операціях, за якими стоять шахраї. Щоб не стати жертвою обману і не втратити гроші, рекомендуємо усі закупівлі пального за безготівку здійснювати тільки через центральний офіс чи регіональні відділення мережі «ОККО». Їхні координати вказано на корпоративному сайті «ОККО».

Оффлайн Vitoldo

• Старожил
  • через тонированное стекло не разговариваю
« Ответ #2240 : 26 Июля 2015, 13:35:06 »
а кто мне объяснит почему на большинстве заправок ОККО бенз А-95 по 22,50, а есть заправки где по 19,50 за литр.
та же вывеска ОККО, чек дают такой же от имени ПП "ОккоНафтопродукт". почему разница в 3 грн. на литре?

Оффлайн ANRI

• Старожил
« Ответ #2241 : 27 Июля 2015, 10:10:04 »
Свою карточку фішка загубив. Останній раз нею користувався в 2011 р. То ж вирішив оформити нову. На минулому тижні заїхав на заправку і взяв нову. Зареєстрував її в інеті. Чи потрібно ще реєструвати на папері і завозити на азс? На моїй сторінці пише, що всі бали, які я отримав за каву і заправку на даний момент відкладені. Як це розуміти? Номер карти: 1000292689111.
Велосипед - Авео 1,5 - Опель Віваро 1,9 (дизель) - Мазда 1,6...

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #2242 : 27 Июля 2015, 12:40:18 »
...но экономическая ситуация внесла свои коррективы и планы пришлось существенно умерить.

Треп чистой воды...при кризисе новых заправок не строят... на ул Новоконстантиновская строится заправка, дальше ближе к куреневке, по московском мосту тоже строится и это только те маршруты по которым я езжу...

Оффлайн OKKO

• Пользователь
    • OKKO
ОККО
« Ответ #2243 : 27 Июля 2015, 13:03:02 »
а кто мне объяснит почему на большинстве заправок ОККО бенз А-95 по 22,50, а есть заправки где по 19,50 за литр.
та же вывеска ОККО, чек дают такой же от имени ПП "ОккоНафтопродукт". почему разница в 3 грн. на литре?
Такое можно наблюдать на заправках, которые на реконструкции или ещё не прошли процесс ребрендинга. На них, как правило, не доступны дополнительные сервисы (Фишка и пр.), поэтому цена ниже. Топливо на них реализуется наше.

Свою карточку фішка загубив. Останній раз нею користувався в 2011 р. То ж вирішив оформити нову. На минулому тижні заїхав на заправку і взяв нову. Зареєстрував її в інеті. Чи потрібно ще реєструвати на папері і завозити на азс? На моїй сторінці пише, що всі бали, які я отримав за каву і заправку на даний момент відкладені. Як це розуміти?
Ні, якщо Ви вже зареєстрували картку на сайті Фішки, то додатково заповнювати паперову анкету не потрібно.
Щодо відкладених балів, то з метою приведення до єдиних стандартів умов нарахування балів на торгових точках партнерів програми Фішка, було запроваджено правило відкладення балів за покупки пального і товарів, здійснених на АЗК ОККО, а також в Hot cafe, A la minute, Pasta Mia. Бали відкладаються у резерв і стають доступними для використання через 14 календарних днів після дати покупки.

Треп чистой воды...при кризисе новых заправок не строят... на ул Новоконстантиновская строится заправка, дальше ближе к куреневке, по московском мосту тоже строится и это только те маршруты по которым я езжу...
Между значениями фраз "полностью прекратить строительство" и "существенно умерить планы строительства" есть разница.

Оффлайн mara_on_

• Член клуба
  • КиеВ, Рио-де-Оболонь
« Ответ #2244 : 28 Июля 2015, 11:33:52 »
Между значениями фраз "полностью прекратить строительство" и "существенно умерить планы строительства" есть разница.
правильно, установить газовую колонку стоит куда дешевле чем строить новые заправки, да и прибыли постройка/достройка колонки принесет меньше чем нова азс. . . просто держите людей за лохов. . .
Чего бакс вырос,а цена стоит на месте? Наверно, ответ будет из серии мы работаем в убыток  :D

А утверждаю, что цена на топливо изначально очень завышена и считается по МЕГА хитрому коефу, что в конце всегда "9" :)

Оффлайн ANRI

• Старожил
« Ответ #2245 : 28 Июля 2015, 11:57:10 »
За смачні покупки – знижки на пальне
Таке питання. Відповідно до цієї акції надається знижка на пальне. Нехай це буде 30 грн (наприклад). Якщо я приїхав і заправився на 500 грн, то автоматично отримую один раз знижку -30 грн. Отже, з мене буде лише 470 грн. Правильно? І ще момент, ця знижка дії одноразово чи на протязі всього тижня, коли вона надається? Якщо я її не використав, то вона переноситься на наступний тиждень і сумується з новою знижкою?

Оффлайн AVA

• Член клуба
« Ответ #2246 : 28 Июля 2015, 13:51:34 »
Такое можно наблюдать на заправках, которые на реконструкции или ещё не прошли процесс ребрендинга. На них, как правило, не доступны дополнительные сервисы (Фишка и пр.), поэтому цена ниже. Топливо на них реализуется наше.

за дополнительные сервисы (Фишка и пр.) окко накручивает 3грн на литре  :o :o :o,

Оффлайн HameLeon

• Постоялец
    • Керамическая посуда
« Ответ #2247 : 28 Июля 2015, 13:54:32 »
упс :D  кто-то невзначай проговорился...
Используй каждую возможность. То, что случается - случается вовремя. Дао Цзи Бай

Оффлайн Vitoldo

• Старожил
  • через тонированное стекло не разговариваю
« Ответ #2248 : 28 Июля 2015, 15:48:15 »
упс :D  кто-то невзначай проговорился...
если бы еще кто сказал адреса таких заправок по Украине ...

Оффлайн ANRI

• Старожил
« Ответ #2249 : 28 Июля 2015, 16:23:22 »
если бы еще кто сказал адреса таких заправок по Украине ...
Якщо я не помиляюся, то одна із таких заправок знаходиться на Харьківській пл., біля входу в метро Бориспільська (дуже давно там була Лукойл, потім здається ще якась не брендова).

Добавлено: 28 Июля 2015, 16:24:18
Там вивіска ОККО, але прикрита. Ціни на бенз 95-ий нижче 20 грн

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.