Я розумію, що це не проблема АЗС, а проблема окремих індивідумів, але можливо працівники АЗС можуть якось це регулювати. Проблема ось в чому. Вчора, близько 18:00 заїхав на Азс на магістралі Київ-Бориспіль (та що в бік Борисполя). Став на колонку №10. Передімною на колонкі №4 стояла тойота на транзитних червоних номерах. Пістолета в баку не було, отже я зробив висновок, що авто вже заправлено. Я пішов оплачувати до каси свій бензин. Простояв близько 5 хв (була невеличка черга). Вихожу, а тойота ще стоїть. На колонкі №5 заїхало авто і щоб мені виїхати, необхідно здавати назад. Спитав у пістолетчика, де це чудо. У відповідь отрима - "Мабуть їсть хот-дог. Це ще нічого, дуже погано коли так трапляється наприклад в п'ятницю, коли авто на заправці багато". Окрема подяка пістолетчику, який намагався знайти горе-водія, але так і не знайшов.
Повторюс, я розумію, що це не проблема АЗС, а проблема окремих водіїв, але можливо якось можна регулювати це, наприклад не відпускати в кафе, поки водій не поставить авто на стоянку.