Добавлены новые технические разделы:ЗАЗ Vida и Sonic (New Aveo 2012)
Goran, та ну нах....)))
МАПЕД.(Трагедія в двух діях з елементами комедії)Діючі особи:МАПЕД - такий субі маленький мацацикил. Він же матаролер.ОБ'ЯВА - з неї все почалося, про неї тут часто згадують.МЄДВЄД - інтернед-конкуренд МОПЕДу. За це й ненавидить МОПЕДИ.DIMAKA - кинув об'яву. МАПЕД - не його.ВЛАСНИК МАПЕДУ - йому кидатимуть пред'яви.КОРИСТУВАЧІ ІНТЕРНЕДУ - в основному хохли та москалі, решта -всі інші малочисельні нації. Всі - падонки.ДІЯ ПЕРША.ВЛАСНИК МАПЕДУ: Dimaka, кинь об'яву пра мапед! Нужни дєньгі.DIMAKA: А в тебе єсть мапед???ВЛАСНИК МАПЕДУ: Да панімаєшь, он нє мой. Точнєє, как би тєбє сказать...Сєводня проснулся, віжу - мапєд стоіть і рядом запіска "Он тєпєрь ТВОЙ. ЧУЖОЙ."Так что вродє би і мой, но мнє і на хрєн нє нужен. В общєм згадав я -вчєра по пьяні на спор купіл. Нада продать.DIMAKA: Нє вапрос, сдєлаю. Сколько просіть?ВЛАСНИК МАПЕДУ: Думаю за 100 баксів, как раз фатіть на піво.DIMAKA: Не трусь, бо в мене є ідея як заработать бабок - напишемо шо в ньому повнийбак бензину і будемо просити 3100.ДІЯ ДРУГА.DIMAKA висолопивши язика розміщує фото МАПЕДУ та друкує текст об'яви. В нього за спиноюстоїть ВЛАСНИК МОПЕДУ. Він не може дочекатися грошей, підраховує скільки пива можна будепридбати за здані бутилки пива, які вони куплять за виручені від продажу МАПЕДу бабки.Зненацька заскакує МЄДВЄД.МЄДВЄД (піднявши догори лапи, реве): ПРЄВЄД! Де МАПЕД СЦУКИ? Р-р-р-р-р-рииии!ВЛАСНИК МАПЕДУ (спокійно поправляючи окуляри, він не розуміє трагизму ситуації): Не "сцуки",а СУЗУКИ, животноє. Бабкі пріньос?МЄДВЄД: Вот тєбє бабкі, падонаг... (ЗАДИРАЄ ВЛАСНИКА МАПЕДА НАСМЕРТЬ. DIMAKA схватившиклавіатуру сповзає під стіл).МЄДВЄД (ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО DIMAKи): Ну что, атдаш мапед СЦУКО?(DIMAKA хотів поправити не "сцуко", а "СУЗУКО", але в горлі в нього пересохло - він неможе сказати ні слова. Тоді він починає судорожно писати МЄДВЄДУ текст).ТЕКСТ DIMAKи (72 кегель): МАПЕД не мій! Я просто розмістив ОБ'ЯВУ! (ENTER)МЄДВЄД: Отдай МАПЕД! Р-р-р-р-р-рииии!ТЕКСТ DIMAKи (72 кегель): МАПЕД не мій! Я просто розмістив ОБ'ЯВУ! (ENTER)МЄДВЄД: Отдай МАПЕД! Р-р-р-р-р-рииии!ТЕКСТ DIMAKи (72 кегель): МАПЕД не мій! Я просто розмістив ОБ'ЯВУ! (ENTER)МЄДВЄД: Отдай МАПЕД! Р-р-р-р-р-рииии!(Тут за DIMAKу вступається wespe. Пише пісню з надією, що реп приборкає МЄДВЄДА).ТЕКСТ wespe: МАПЕД не твій! Ти просто розмістив ОБ'ЯВУ!приспів (2 рази):МАПЕД не твій! Ти просто розмістив ОБ'ЯВУ!МАПЕД не твій! Ти просто розмістив ОБ'ЯВУ!Wespe хоче покликати на поміч інших КОРИСТУВАЧІВ ІНТЕРНЕДУ та кидає сцилко друзям.Першим на поміч приходить Zorg. Він приєднується до репу.ТЕКСТ Zorga: МАПЕД не його! Він просто розмістив ОБ'ЯВУ!приспів (2 рази):МАПЕД не його! Він просто розмістив ОБ'ЯВУ!МАПЕД не його! Він просто розмістив ОБ'ЯВУ!Zorg теж хоче покликати на поміч КОРИСТУВАЧІВ ІНТЕРНЕДУ та кидає сцилко друзям. МЄДВЄД вцей час танцює та набирає номер на мобільному - хоче покликати на поміч циган. МЄДВЄД невстигає - КОРИСТУВАЧІ ІНТРЕНЕДУ прибігли натовпом, валять МЄДВЄДА на підлогу тапочинають бити ногами, примовляючи при цьому "ПРЄВЄД СУЗУКО!".МЄДВЄД (оре з усіх сил): Да ви всі тут з ПРЄВЄДОМ! ПАКАААААААААААААА! (ВТІКАЄ В ЛІС).DIMAKA (дивлячись на мертвого ВЛАСНИКА МАПЕДУ): Так що МАПЕД тепер мій?КОРИСТУВАЧІ ІНТЕРНЕДУ вбивають DIMAKу та передають МАПЕД на продаж на www.ebay.comЗАНАВІС.
-Yurik-, превед друже так что купили мотороллер или нет я чет не понял
Goran, доброе утро! Заводи баян свой уже
-Yurik-, он его вчера порвал в неравных битвах!!!!! ща склеить и начнет....
Goran, а че мы а мы че мы как и Фсе лямки пришили к бояну и вперед за орденами