Andrew, дякую. На щастя за квартиру я вже розрахувався. А з кредиту мою авейку мені підприємство викупило надавши безвідсоткову позику. Отак!
Звернув увагу, що всі кажуть: "думати треба, коли...". Вибачте, я вище привів приклад з власного досвіду. І скажіть, що я не думав! Ще й як ДУМАВ! Але чи думав я чотири роки тому, коли однієї моєї зарплатні вистачало на утримання сім'ї і сплати двох достатньо немаленьких кредитів, і недешевого відпочинку влітку, що сьогодні цієї суми буде ледь вистачати практично тільки на харчування? До речі, я вже більше семи місяців не витрачаюся на бензин і обслуговування авто - стоїть розбите...
PAPPA, однокімнатну також десь треба взяти, чи не так... За мою трьоху сьогодні дадуть 80 американських, а за однушку просять 50... І проста Авейка чимало коштує, чи на так? Якщо це спадок - можна закрити питання, бо немає про що говорити. А може такі суми можна "назбирати" чи "наскладати"? Не впевнений...
vsa, я за свій вік перечитав дуууже багато кредитних договорів. Уважно! Всі вони прописані не під споживача. Хто зможе внести зміни на мою користь? Шукаю!
T_S_I, теоретично - все вірно. Коли мене притисло, і складно було платити кредит за авто, я був готовий продати, максимально покрити борг, а залишок сплачувати. А як бути у випадку, коли люди купували в кредит квартиру, яка коштувала 500тис., а сьогодні за неї дадуть 300? Отож!
Kolobok, ініціатива непогана, але...
Особисто моя думка: якщо такий закон приймуть, то яким би він не був, і що б не прописали... Простий люд в будь-якому разі КИНУТЬ!