Автор Тема: Ленінградську площу перекопають після Євро-2012  (Прочитано 5546 раз)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Комунальна корпорація "Київавтодор" розраховує почати реконструкцію Ленінградської площі в Києві після проведення фінальної частини Євро-2012.

Про це у коментарі журналістам заявив директор корпорації Георгій Глинський, повідомляє "Інтерфакс".

За його словами, будівництво буде тривати, як мінімум, три роки.

Як відомо, "Київавтодор" до 2012 року має намір відремонтувати 224 тисячі кв. м доріг в 1,5-кілометровій зоні навколо НСК "Олімпійський".

уп©]http://kiev.pravda.com.ua/news/4cc975b5d6e95/]уп©
 :-X якщо будуть ремонтувати як Московську площу,то можна тільки поспівчувати... :'(
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Anka

• Гость
Интересно, а дальше радиуса в 1.5 км Киев заканчивается? repa Или болельщики туда по телепорту попадут? ???

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Anka
Судячи з того ,як відбуваються події...не виключаю,що у нас і Євро 2012 заберуть... :'(
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Anka
Судячи з того ,як відбуваються події...не виключаю,що у нас і Євро 2012 заберуть... :'(
Особисто я не проти. Краще б грошима дали...
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн .A.L.e.X.

• Старожил
  • .@.JI.e.I{.(.e.Y.
Такое нужно делать везде и всегда, и без какого либо повода! А то только в честь чегото и делается. Помню как было перед евровиденьем. И то гостей некуда было поселить. %)
Не было бы Евро 2012 то б и жили в катакомбах явно. (хотя изза этих переделок столько неудобств). Но я думаю это стоит того что бы пережить этот период. (прийдётся пешочком походить)
Хороший асфальт на дороге не валяется!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.