Автор Тема: Оригінальний Львів  (Прочитано 7870 раз)

Оффлайн Markos

• Новичок
Оригінальний Львів
« : 19 Октября 2010, 11:03:01 »
Вітаю, приємно опинитись на форумі Авео Клубу. Залишаючись під ніком хочу представитись. Я історик, професійний гід та автор напевно відомого багатьом тут присутнім путівника "Автомобільна прогулянка Україною" від видавництва Балтія Друк. Ну і звичайно авеовод. У Львові організовую оригінальні та цікаві екскурсії. Сьогодні існують сотні таких пропозицій. Хтось обіцятиме Вам показати все в один день. Інші кажуть про два чи навіть три дні. Я живу у Львові все життя, і це місто щодня і щогодини не припиняє додавати мені неймовірних вражень. Скажу відверто. Я та мої друзі не зможемо показати Вам все місто. Все що ми можемо, це ЗДИВУВАТИ ТА ЗАКОХАТИ у Львів. Зробити так, щоб після нашої з вами подорожі (не екскурсії!!!!!) Вам захотілось повернутись сюди. МИ не продаємо екскурсії. Ми пропонуємо емоції! Будьте разом з нами! Завітайте на наш сайт www.kumpel-tour.com чи пишіть на форум якщо просто треба пораду.

Anka

• Гость
Re: Оригінальний Львів
« Ответ #1 : 19 Октября 2010, 11:23:25 »
АааааааХхххх! Опять жутко захотелось во Львов!!! :( Но так не хочется приехать на день и увидеть поверхность и не заглянуть в душу ТАКОГО города!
Когда выберусь, обязательно обращусь к Вам! Никто не расскажет о городе так же хорошо и невероятно, как человек искренне влюбленный в свой город! А то что Вы влюблены во Львов у меня даже сомнений не возникло!

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #2 : 19 Октября 2010, 11:26:47 »
ДУже дякую, Львів і ми будемо чекати. Лише одне прохання, якщо вже приймете рішення попередьте завчасно.  beer2

Оффлайн leocsh

• Пользователь
  • Сегодня в носу-завтра в розетке
« Ответ #3 : 19 Октября 2010, 11:36:43 »
Чудесный город! Два-три раза в году презжаю на выходные побродить, пристаю к экскурсиям возле интересных мест, причем к разным на одном месте. Львов делает очень много (жители. власти) чтобы быть достойнейшим в Европе центром туризма. Респект всем-кто к этому причастен!
leocsh

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
« Ответ #4 : 19 Октября 2010, 11:53:56 »
Збираюсь...як тіки випаде вільних пару днів...обов"зково звернусь! beer2
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
  • Дарую Світло! і Пітьма пропадає сама по собі :)
« Ответ #5 : 19 Октября 2010, 12:23:42 »
Markos, де ж ви були два тижні тому....  repa була у Львові і так хотілося... чогось надзвичайного...

дуже лЮблю Львів... і так хочу побачити... тільки не оперний і кладовисько... а ті самі куточки... які може знати тільки людина, яка
как человек искренне влюбленный в свой город! А то что Вы влюблены во Львов у меня даже сомнений не возникло!
:)
обов"язково  звернусь до Вас у час наступного мого приїзду до Львова  curtsey
дякую за пропозицію  :)
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #6 : 19 Октября 2010, 12:30:57 »
Я був тут... :( Насправді дуже багато роботи. Я ще й англомовний і польськомовний гід. Самі розумієте... Але ж Львів залишається. Правда?

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
  • Дарую Світло! і Пітьма пропадає сама по собі :)
« Ответ #7 : 19 Октября 2010, 12:43:07 »
Але ж Львів залишається. Правда?
так, дякую  curtsey

я думаю що на це завжди є час і місце  :)
ЗДИВУВАТИ ТА ЗАКОХАТИ у Львів.
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #8 : 19 Октября 2010, 12:43:42 »
Хочу дати добру пораду всім хто планує приїхати до Львова на Різдво. Зараз всі фірми та агенства інтенсивно пропонують місто та Карпати саме в цей час. Якщо Ви прагните просто самотності та релаксу - немає проблем. АЛЕ! Уникайте поїздки 6-7 Січня. Різдво сімейне свято. Західні українці дуже віруючі. Люди інколи долають багато кілометрів щоб зустрітись і бути разом. В ці дні майже НІХТО у Львові працювати не хоче. Буде проблема знайти хорошого гіда, персонал готелів та ресторанів також може виявитись не надто швидким. Шкода дивитись на людей котрі самотньо блукають містом. І ніяка різдвяна ярмарка вам не допоможе. (Цього року вже з 20 Грудня стояти буде)  Найкраще приїхати або з 25 Грудня до 5 Січня, або ж після 7 Січня

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #9 : 23 Октября 2010, 10:26:04 »
Вже два роки у Львові на свято Святого Миколая готелі та тур фірми будуть давати великі знижки для туристів (до 50%). Найближчим часом про це зявиться додаткова інформація. Перешлю як тільки отримаю. Не втрачайте всій шанс! 

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #10 : 01 Декабря 2010, 23:28:58 »
З 12 Грудня у місті свої вогні запалить різдвяний базар. Почнеться час котрий так любить більшіть людей у світі. Чи є в Україні інше місто де Різдво відчувається так особливо як у Львові? А може варто втекти від буденності та гонитви сучасного життя і поїхати до Львова?  www.kumpel-tour.com

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #11 : 02 Декабря 2010, 08:13:55 »
З 12 Грудня у місті свої вогні запалить різдвяний базар. Почнеться час котрий так любить більшіть людей у світі. Чи є в Україні інше місто де Різдво відчувається так особливо як у Львові? А може варто втекти від буденності та гонитви сучасного життя і поїхати до Львова?  www.kumpel-tour.com
Хитрий ти та лукавий хлопець, Markos. Мені дуже до вподоби місто Лева, але ж всі твої слова є реклямка! Я собі поїду до міста Лева, а ти раптом приїдеш на моє місце? Так що в Бобруйськ давай, хлопче, в Бобруйськ.
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #12 : 02 Декабря 2010, 08:21:27 »
О відчувається, що нарешті відгукнулась рідна душа! Всі присутні вже нервово палять цигарки і думають про еміграцію в Бобруйськ. Розпружтесь. Ми несемо людям радість...

Оффлайн cergiy

• Новичок
« Ответ #13 : 02 Декабря 2010, 09:36:52 »
А скажіть будь ласка, де знаходитиметься різдвяний базар?

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #14 : 02 Декабря 2010, 11:28:37 »
Ми несемо людям радість...
Якщо тільки радість, тоді добре. Батярам привіт.

Мій знайомий співає :) :

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wNaLPH-50k0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=wNaLPH-50k0</a>
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #15 : 02 Декабря 2010, 19:14:51 »
ну аж так весело на наших турах не буває.

Різдвяний ярмарок у Львові урочисто відкриють 12 грудня: "Від 10 грудня до 10 січня на проспекті Свободи та на пл. Ринок у Львові буде проходити Різдвяний ярмарок. Такий ярмарок в місті проходить втретє. Урочисте відкриття ярмарку відбудеться 12 грудня.

Організовує ярмарок ТзОВ "Львівські Ярмарки", повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Торгівлю здійснюватимуть у робочі дні з 12.00 до 22 год., а у святкові – з 11.00 до 23.00.

Виконавчий комітет Львівської міської ради зобов’язав організаторів пріоритетно продавати продукти національні, зокрема регіональних виробників, які мають бути різдвяного спрямування.
Джерело: http://zaxid.net/newsua/2010/11/30/103001/

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #16 : 06 Декабря 2010, 22:02:41 »
Якщо ви чи Ваші знайомі шукають де зустріти приємний Новий Рік фірма "Кумпель Тур" повідомляє, що ресторан "Кумпель" пропонує гарну забаву з батярськими музиками. Новий рік в стилі міста перед початком другої світової війни. Жодних дідів морозів, олівє та колективного перегляду "С легким паром"! Вхід лише 375 грв./ос. Кількість місць обмежена! Бронювати можна через info @ kumpel-tour.com Створіть собі свято. beer2

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #17 : 16 Декабря 2010, 12:22:36 »
Змушений повідомити що ресторан Кумпель більше не приймає замовень на новий Рік. Всі місця продані.  :P

Проте ті хто планують бути у Львові на Новий Рік і шукають гарної пригоди - можуть 2 Січня приєднатись до унікальної для Львова та єдиної в Україні пивної екскурсії Львовом. Може бути особливо актуальною після 1 Січня. :-) Маємо вже 7 бажаючих. Готовий приєднати ще 10 людей. Бажаючих зробити собі чи своїм друзям подарунок звертатись на www.kumpel-tour.com чи за телефоном 067 373 89 00

Оффлайн Vadmac

• Пользователь
« Ответ #18 : 19 Января 2011, 18:13:11 »
лучше ехать на поезде,так как дороги очень побитые!

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #19 : 12 Мая 2011, 08:00:02 »
У Львові почали проводити нічні екскурсії містом Щотижня в пятницю та в суботу з 22.00 до опівночі. Квитки в сувенірній крамниці "Гасова лампа" Вірменська, 20 т. 067 373 89 00 Запрошую всіх друзів "авеоводів" http://zaxid.net/newsua/2011/5/5/173224/

Оффлайн Markos

• Новичок
« Ответ #20 : 27 Мая 2011, 12:24:51 »
Lonely Planet: Забудьте про Одесу – у Львові посмішок більше!

Що думають британці про Львів? Пропонуємо Вашій увазі короткий огляд «львівської» частини всесвітньовідомого і, правдоподібно, найуживанішого туристичного путівника Lonely Planet Ukraine, що побачив світ у середині травня цього року.

«Більш типово український, ніж решта країни, і, очевидно, більш європейський, Захід все це поєднав у своєму найбільшому місті, столиці Галичини, Львові. Одна з найбільших туристичних надій України, що по-справжньому притягує до себе, багатий на історичну архітектуру і з заманливою культурою кав’ярень, проте лише з часткою натовпів туристів, від яких задихаються такі туристичні міста-напрямки як Краків і Прага. Ранні ознаки джентрифікації ще не повністю розмили автентичність міста.

Совєти правили тут всього протягом 50 років, що робить Захід найбільш дружнім до іноземців з меншою кількістю бюрократичних заборон, в порівнянні зі східними регіонами. Люди тут розмовляють українською (охочіше, ніж російською) й демонструють більшу, ніж де-інде, гордість українськими традиціями», – саме з такої відповіді на питання «Чому їхати?» розпочинається розділ «Львів & Західна Україна» у найсвіжішому виданні путівника Lonely Planet Ukraine.

У путівнику Львів описується у дуже яскравих тонах, додаючи зайвої привабливості, здавалося б, й без того привабливим об’єктам. Львівська мультикультурність постійно підкреслюється й путівник подає до відвідин багато українських, польських та єврейських пам’яток (у пам’ять про велику єврейську общину, що мешкала у Львові до початку Другої світової, пропонується самостійна екскурсія Jewish Lviv). Путівник радить відвідати численні львівські храми, музеї, кам’яниці та інші відомі sightseeing, даючи цікаві порівняння як от «Личаківський цвинтар – це П’єр Лашез Східної Європи»..

Разом з тим, без зайвого панькання, Львову показуються його великі промахи. Навіть не зважаючи на натхненний опис відділень Львівського історичного музею на площі Ринок, останнє речення, котре повідомляє про повну відсутність англомовних пояснень у всіх відділеннях, може відлякати потенційного туриста-відвідувача. І повинне змусити музейників до швидких дій.

Серед екскурсій, «якщо Ви хочете копати глибше чи побачити основні пам’ятки за короткий час», путівник пропонує звернути увагу на три тури – «перший і єдиний в Україні туристичний потяг» від компанії «Чудо-тур», екскурсії Кумпель-тур від «досвідченого львівського історика, університетського викладача й ведучого місцевого радіо» Ігора Лиля та безкоштовні mp3-екскурсії від VisitLviv.net.

У категорії Sleeping путівник надає свій TOP-choice готелю Вінтаж, підкреслюючи добре поєднання зістарених меблів та новітніх технологій. Також путівник радить готелі Леополіс, Відень, Євроготель, хостели Космонавт, Soviet Home, Art Hostel та інші.

У категорії Eating TOP-choice отримує ресторан-кнайпа Масони – «мабуть, найдивніший ресторанний досвід». Дім легенд, Купол, Лівий берег, Кумпель теж потрапили до переліку. Що цікаво, до цього переліку також потрапила «Пиріжкова», що на вул. Словацького – «хіт з совєцького минулого, що продає тут бюджетні пиріжки понад 50 років».

А у категорії Drinking путівник попереджає: «Будьте обережні! Львів має так багато прекрасних кафе, що заманюють до себе шармом старовини і ароматом арабіки. що існує ризик кавового передозування». Тому путівник радить «бути пильними» у Дзизі, Під синьою пляшкою, Світі кави, Італійському дворику, а також у Хмільному домі Роберта Домса, Кабінеті та ін.

Розважитися путівник радить у Культі, Пікассо чи Рафінаді й обов’язково відвідати Оперу чи Філармонію. Й, звісно, заскочити за сувенірами на Outdoor Arts & Crafts Market чи просто «Вернісаж».

«Місто є єдиним в Україні, котре має систему ліцензування гідів і є одним з двох, що повністю фінансують туристичний [інформаційний] офіс. Деякі дуже просунуті хлопці з міської ради постійно шукають шляхи, щоб покращити стан справ, у той час як ресторатори дають усю свободу своїй уяві. Тож забудьте українську столицю гумору Одесу – Ви знайдете нескінченно більше посмішок тут, у Львові, що дивиться у майбутнє».

Оффлайн bozz

• Старожил
« Ответ #21 : 27 Мая 2011, 21:19:12 »
Цитировать (выделенное)
Тож забудьте українську столицю гумору Одесу
  :-X

Оффлайн Puh_odessa

• Пользователь
« Ответ #22 : 27 Мая 2011, 22:03:44 »
при моем искреннем уважении г.Львову .... в Одессе-маме важен не только юмор а и колорит.. у Нас свой, у Вас- свой... так что не факт что полмира забудет за Одессу))
вера не нуждается в подтверждении

Оффлайн Андрей72

• Старожил
  • солнце воздух и вода наши лучшие друзья
« Ответ #23 : 27 Мая 2011, 22:14:08 »
город Львов красив и имеет много на что взглянуть, но! так глаголет тот кто не бывал в славном и любимом городе герои Одесса. Таки можно занести и до Рио де Жанейро ...   :)

Оффлайн Awantura

• Член клуба
  • Aveo Club Odessa Style
« Ответ #24 : 27 Мая 2011, 22:41:05 »
Markos, советы построили там все до единого предприятия, железную дорогу, все дороги и всю инфраструктуру.
Кстати то, что происходит после распада советов сейчас полностью финансируется за деньги не столь, как ты сказал, дружных восточных регионов.

Текст твоего сообщения явно имеет сепаратистское содержание и по моему тебя пора отсюда убирать.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.