Автор Тема: Озоновий шар відновиться до 2048 року - ООН  (Прочитано 5945 раз)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
Озоновий шар відновиться до 2048 року - ООН vcool obkur :D

Озоновий шар більше не зникає. Він повністю відновиться до 2048-го року, запевняють експерти ООН.

Завдяки припиненню використання близько 100 речовин, що застосовувались раніше у виробництві холодильників та аерозолів, подальше виснаження озонового шару вдалося зупинити.

Хоча відновлюватися він досі не почав, учені впевнені, це справа часу, повідомляє The Daily Mail.

До середини сторіччя він має досягти того рівня, який мав до 1980-го року. Аби ж зникла щорічна весняна озонова діра над Антарктикою, знадобиться на 25 років більше.

Завдяки заходам, що було вжито задля захисту озонового шару, вдалося запобігти мільйонам випадків захворювання на рак шкіри в усьому світі. Адже саме озон у стратосфері відповідає за поглинення небезпечних ультрафіолетових променів Сонця.

уп©
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Re: Озоновий шар відновиться до 2048 року - ООН
« Ответ #1 : 21 Сентября 2010, 14:36:40 »
Деякі провідні експерти вважають, що озоновий шар відновиться сам по собі і тут оті 100 речовин "нє прі дєлах". Людина не в змозі керувати природними силами. Вже доведено, що озоновий шар пульсує із певною амплітудою.  Усі ж знають історію про фреон, який нібито знищує озоновий шар? А все почалося з того, що одна відома хімічна корпорація (вже не пам'ятаю назви) винайшла замість фреону більш дешевий замінник. Щоб обґрунтувати необхідність купувати саме їхнії товар була замовлена екологічна експертиза, а потім отримані результати гучно поширили серед громадськості. Інші компанії теж перейшли з фреону на якійсь там хладон. Але головне, що все воно без ГМО :D  Маркетинг є маркетинг...
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн Che

• Постоялец
  • !hasta siempre commandante!
« Ответ #2 : 22 Сентября 2010, 22:47:19 »
absurdum
от-от!
про це якраз вже давно і хотів сказати...
Да возвеличится Россия, да сгинут наши имена (С) Пикуль

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
« Ответ #3 : 23 Сентября 2010, 07:49:09 »
absurdum
от-от! про це якраз вже давно і хотів сказати...
Та знати б, де та самісінька правда. Обивателів завжди дурять, але вони, кажуть, довше живуть.  :)
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.