Не став створювати нову тему, адже є ця. Сьогодні був на тестдрайві Міцубіші ASX 2.0 АТ (бензин) і Kia Sportage 2.0 (дизель). Просто так. Не буду писати про їхні характеристики - вони є в Мережі, але скажу про свої відчуття. ASX виявилася досить приємною тачечкою, яка в середині має більший салон, ніж це здається ззовні. Непогана якість оздоблювальних матеріалів, досить м'яка підвіска, гарні сидіння і взагалі машина сподобалася. Чудовий безступеневий варіатор, хоча і не дуже прудкий. Не сподобалися пластикові крила і слабка шумка.
Kia Sportage прудкіший за Міцика, бо має 390/1800-2500 Нм проти 197/4200 Нм при об/мин у ASX. Досить приємна машинка, але.... ASX здався мені більш якісним: двері приємніше зачиняються, матеріали салону кращі, ніж у корейця. Відчувається справжній японець. У міцика і обслуговування значно дешевше. Нульове ТО взагалі безкоштовне, а звичайне в районі 1000 -1400 грн. Найдорожче на 75 тисячах, здається, і коштує десь 4500 тисячі. Взагалі, ASX сподобався мені більше.