Друзья.Спасибо Вам большое за отличный, необыкновенный, потрясающий отдых сплошной шестидневный Праздник.
Юджульо, тобі за организацію, неперевершений енерджайзізм та постійну готовність підтримки попісюрику. А ще за то. що завжди були накормлені дуже вкусною їжею.
Олеже, тобі за пивняки, доброту та тепло. Находитись поруч із тобою тепло та комфортно.
Юльо, твоі суши у бані під скотч та текілу були просто неперевершені. Сушія, Мафія і Якиторія в саду нервово палять дешеві цигарки.
Ігор та
Ната, Вам щиро вдячний за пристуність и знайомство з Полєчкой. Зрозумів, що вже настав час самому "їхати за донечкой"
Олеже та
Світлана - майстри лижного жанру та підкорювачи червоних трас Буковеля, Ваші наряди на Новий Рік були самі яскраві.
Ендрю і
Леся - це мій перший сумісний відпочинок із Вами і я сподіваюсь ми ще нераз побачимось на Авеовідпочинках. Найближчий - 9 березня у Святогір'ї
Стася!!! мій лисий брат. В мене просто немає слів. Ти все розумієш.
Ніно, заздрю тобі по-білому, тому як ти краще всіх із "першопрохідників" приборкала лижню, на відміну від нас пропустивши навчання з інструктором
Ромаха, це кайф на великий швідкісті (коли соплі разлетаются навколо у радіусі 30 метрів) бачити когось їдучуго паралельно з тобою. Немов у кіно
Серьога. дякую за компанію у нічних покатухах, а ще завдяки тобі я присутній на своєму фотіку
.
Оксана, якщо б не ти - ми усі разом відпочивали у великому свінарніку
Тобі вдячність за постійну чистоту у домі.
Рафаелович!!!!!!!! Просто Рафаелович
Дяку за компанію, спілкування, штурманство коли їхали у Карпати та пілотування, коли їхали у Донецьк. А ще за майстер-класи керування авто.
Батальону дівчаток окрема вдяка. Без дітей - це не Новий Рік. Кожна з Вас отримає свой портфоліо.
Не було нікого зайвого, але багатьох з наших одноклубніков не вистачало у цей Новий Рік.
З Новим Роком та Різдвом Христовим всіх Вас.
З.і. Фото вийшли із фотіка як дітки з мами
Оскільки там де я находжусь дуже поганий інет, раздача фото буде проходити після 12 січня, коли повернусь до Києва.
Зроблю фотозвіт на форумі, але пропоную весь матеріал передавати на дисках або флехами.
З.З.і. а кому відіслати заявку на зміну ніка?
))