Автор Тема: У Тернополі до Дня Незалежності готують новий рекорд України  (Прочитано 5721 раз)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
У Тернополі до Дня Незалежності розгорнуть прапор довжиною 9,5 км

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Тернопільської обласної державної адміністрації.

За даними прес-служби, 22 серпня в Тернополі відбудеться акція "Ровесник Незалежності". Вона буде присвячена Дню Незалежності України й Дню Державного Прапора.

Ініціатором акції виступає обласна держадміністрація.

Учасниками акції стануть понад 2 тисячі ровесників незалежності - 19-річних юнаків і дівчат. Очікується, що представники Книги рекордів України, які спеціально прибудуть 22 серпня в Тернопіль, зафіксують цю подію як рекорд.

По завершенню акції жовто-синій прапор буде розділено на 6 тисяч менших сегментів - прапорів, які поширять серед навчальних і медичних установ області, бібліотек, установ культури, органів виконавчої влади й місцевого самоврядування.

Початок фіксації рекорду - 22 серпня, о 13:00, на набережній Тернопільського ставка. Підбиття підсумків акції - о 14:00.
:ua:

УП©
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн Goran

• Старожил
Слава Україні! :ua:
Ой, Богдане, Богдане, славний наш гетьмане,
Нащо оддав Україну москалям поганим?!    (с) Павло Чубинський

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Слава нації!  :ua:

Я теж хочу такий прапорець... Доведеться на Майдан або Андріївський узвіз їхати - там все є.  8)
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.