Огомля - жарко у вас тут
А я то все думаю : де ж це зігрітись в цей "теплий" квітневий день (вечір)
А можна і мені внести свої "5 копійок" ?
Ну раз ніхто не заперечує то я розпочну.
Розпочну із середини
... згідно з політикою адміністрації клубу, клубна атрибутика видається на зустрічах.
Все вірно - от якби "вручення" підномерних касет відбулось ОЧНО, якби ми познайомились, і , як наслідок, знали твоє аФто - то ця дискусія ніколи б не відбулась. І це, до речі, один з моментів, через який від недавна пропагуєтсья вручення клубної атрибутики саме на зустрічах. А то понабирають атрибутики усякі неадеквати, а потім тінь падає на клуб.
Я в свій час просив Євгенка повідомляти мене про факти замовлення касет на Львів і він так і робив. Мабуть з часом призабув. Ну нічого - я нагадаю.
Думаю з цим все ясно.
Щодо зустрічей.
Зустрічі вже давно не було ....
Так, не було. Але ж ти не скористався нагогдами, які тобі випали в свій час. Не знаю, що тобі заважало, але щиро сподіваюсь, що танцюєш ти краще, ніж приїздиш на зустрічі.
Ну і вкотре звертаю твою увагу на манеру спілкування - зміни її будь-ласка. Інакше спільної мови ми не знайдемо.
Ми на голому місці починаємо конфлікт
Отут ти правий як ніколи: місце голе (бо тебе ше в очі не виділи) - а конхфлікт вже є !!!
P.S. Сподіваюся, що вибачать мені одноклубники дещо різкий тон.
я й не знав, що ти вмієш так різко ....
Нуууу .. не чув просто ніколи від тебе ....
Може через те, що фафакаємось, як правило, в тебе на роботі
А може через те, що ти свій вступ до клюбу офіційно обмИв з пасанами
ЗИ. за сим дозвольте відкланятись - хотів би приділити увагу жінці, поки діти сплять!