Ну от свіжий приклад СТО, про співпрацю з якою варто дуууже добре подумати....
Неодноразово чув, що проточку тормозних дисків добре роблять на СТО Хонда ( вона ж Сітроен ) на Ребета. Я особисто там теж проточував на своєму Мітсубісі. З об"єктивного, по моїй машині, тормозні диски знову почали "гуляти" чи то так мені везе, чи то так зробили, не знаю, тому по своїй машині не скажу нічого ( колодки міняв на нові відразу, все як книжка пише ).
Але сьогодня відбулась ситуація по BMW, на якій проточували тормозні диски. На СТО "Беха" заїхала самостійно, все добре було, лиш були невеликі зауваження по тормозному диску.
Забирає власниця машину, а у ній горять кілька лампочок попередження про поломки, гідропідсилювач керма не працює, машина їхати не може. Менеджер, дуже певно великий проФФІйонал, на зауваження власниці машини відповів у руслі, що ви жінка і ніц не розумієте, ми туда не лізли і нічого не робили, вам тепер треба ПЕРЕПРОШИВАТИ комп"ютер машини!!!!! Мало того, що це сказано було зневажливо, так ще і пробували розводити власницю, щоб їхала і сама собі вирішувала проблеми свої!!! Нахєр така станція, яка замість перевірки що сталось пробує скинути з себе будь яку відповідальність, хоча електрик там є і перевірити що там сталось могли....
Власниця таки домучила машину, все запрацювало, але факт не у тому, що хтось щось зробив, а у ставленні до жінки-водія-клієнта....