Мда..... Нехороша ситуація,є придурки на дорозі... Якщо зможем то поможем!!!А сильно помняв?
Як би їхав авехою то пів передка зніс, а так на щастя скінчилася страховка і поїхав джипом, а внього колеса виступають за кузов, то основний удар прийшовся на колесо і продерта пласмасова накладка на лівому передньому крилі.
Я повертався з Кузнецовська і в Трипільцях чи як там вони обганяє цей паджеро, через 5 хв. я його наздоганяю, а він їде 50-60 км/ год, я ще зі своїм пасажиром говорю що мол летів, а це повзе. Обійшовши його він мене знов наздоганяє, ну я тут не стримався і давай на газ чавить на 130 я здався ну його хочу жити. Він знов обігнав, тормозить вмикає правий повторювач, ну як фури роблять мол дорога вільна обганяє, махав мені рукою. Після цього наздоганяє рівняється і бє мене в бік. Після цього газ в пол і за ним.Погоня була не довгою він на двух колесах звертає на Рішуцьк. Я спочатку за ним погнався туди, але бачу дорога пуста і ніч була. Повернувся на трасу, визвали ДАІ, приїхали наші міські і обласні. Написали мол так і так. По номерах лише не запамятав 2 цифри.