virus,
На Галич-Авто мені ще в квітні казали що вони поновили акредитацію в УкрАвто. І нині я також питав чи з гарантією буде все нормально, на що отримав стверджувальну відповідь.
Як би там не було, але у квітні, коли я купив машину, у мене була сигналізація СтарЛайн на руках, яку відмовилися встановити на Галичині (де я власне і купував машину), "розказуючи" (читай - розводячи) мені що немали досвіду встановлення і водночас "співаючи" ціну 1000 грн, а на Радарі просто відмовили у встановленні через брак досвіду.
На тому ж таки сайті УкрАвто значилося Галич-Авто, крім того в сервісній книжці ззаду ця СТО також значиться серед акредитованих. І в мене не було більше вибору де встановити сигналку, і на Галичі не було проблем із встановленням (600 грн).
Тобто, якщо припустити що Галич-Авто не входить до складу УкрАвто, то моя гарантія полетіла на другий же ж день після покупки машини.
Зараз на сайті УкрАвто Галич-Авто дійсно не значиться.
На рахунку за ТО-1 на зворотній стороні листка формату А4 є "Умови провадження справ" де є пункт "Гарантійні зобов'язання".
Витяг звідси: "СТО проводить гарантійний ремонт автомобілів згідно зобов'язаннями Виробника автомобіля. Гарантія надається також на запасні частини, що були замінені". Далі йдуть винятки типу участь авто у змаганнях.
Поки не знаю де правда, можливо мене дійсно надурили із гарантією УкрАвто, водночас є гарантія від Галич-Авто (на подобі Пластику). Буду дізнаватися.