Автор Тема: Гарантійка !  (Прочитано 17160 раз)

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
Re: Гарантійка !
« Ответ #100 : 05 Сентября 2009, 00:06:11 »
От бачиш, Паша скільком людям з Клубу (читай потенційним клієнтам СТО Пластик) ти "насолив". А це ще не всі відписались ;)  skaut  Плюс скільки людей не зможе відписатись, оскільки не членами Клубу та й взагалі не є власниками Шевроле .....

Цікаво, якби твоє керівництво дізналось скількох клієнтів (читай прибуток) вони втратили через тебе - чи погладили вони б тебе по голові ?
Чи може довести їм це до відома ? ;)
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Gonduras

• Новичок
  • Gonduras
« Ответ #101 : 08 Сентября 2009, 15:38:22 »
Всім привіт  :)
Розкажу я вам і про Радар.
Маю китайця, ще в червні цього року одного веселого ранку я не зміг завести самотужки свою авешку. Наступного дня 23 червня поїхав я на Радар зробити діагностику - зробили, взявши з мене 75 гривень за це. Сказали що не працює регулятор холостого ходу - він став в середню позицію і на все забив. Але чи це була причина того що авто не заводилось вони так і не сказали. Регулятор сказали що поміняють по гарантії, от тільки його привезуть і відразу поміняють. І тут починаєтся епопея з тим регулятором - в них на складі немає, в києві теж немає - замовили з кореї за два тижні має бути. Надзвонював я до них кожні два тижні з того часу - відповідь оноа - ще не привезли. НАРЕШТІ подзвонивши вчора мені відповіли що деталька ВЖЕ Є! Приїзджайте і ми вам за годину часу її поставимо. Сьогодні рівно о 9:00 я був там - і процес пішов.... О 11:45 я зажадав пояснень - сказали що деталька прийшла, але вона не зовсім така як потрібно і вони пробують якось її туди впхати. Пів робочого дня коту під хвіст :(. Я сказав що якщо вони за пів години нічого не зможуть зробити - нехай ставлять стару і я буду чекати "правильну" детальку. Рівно за пів години викотили мою мафинку - сказали що самі мені подзвонять коли отримають той злощасний регулятор. Виїхав я від них і.... тут стало весело - ви коли небуть їздили на необїздженому мустангу? я вже можк сказати що їздив! Машина просто скакала на 1-й і 2-й передачі! на третій ривки були менші але також відчутні. Зробивши коло до перехрестя Стрийська-Наукова я поїхав назад до них. Розказавши ситуацію і "попросивши" зробити так як то було до того як вони запхали свої руки, вони поцікавилися чи вона раніше не підгазовувала (тобто виганяючи з боксу вони бачили що вона рветься в галоп навіть без натискання на педаль!). Покопирсавшись 15 хв все стало  як було - вибачилися, сказали що вони спочатку поставили регулятор в крайнє положення, а тепер поставили по-середині (як і було до того).

П.С. Поки машинка їздить (хоч якось) - не віддавайте її на "ремонт" - а то буде ще гірше.
П.П.С Тепер сиджу і з страхом чекаю їх дзвінка - і що ти вдієш?

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #102 : 08 Сентября 2009, 15:47:42 »
Gonduras я в шоці.... так ти їх трошки поза*обуй.. згідно гарантії в них є 14 днів шоб замінити погану деталь... якшо я не помиляюся
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн Wolk 2

• Новичок
  • Не спи за кермом
« Ответ #103 : 08 Сентября 2009, 16:41:00 »
Почитав я страшні історії про Львівські майстерні і вирішив їхати робити ТО до Франківська. Проходив ТО два рази у Франківську нічого поганого про майстрів сказати не можу, роблять все акуратно і уважно. На минулому ТО майстер сам сказав що треба поміняти якісь тяги і подушки передніх стойок бо їм вже гаплик, покликав гарантійщика і буквально за пів години в мене стояли нові запчастини повністю безплатно. Ще сказав що десь на 40-45 тисяч пробігу було б добре поміняти рульову колонку бо далі вона посипиться. Гріх не дати такому мужику 50 грн. На днях їду робити планове ТО надіюсь що цей чоловік ще там працює. Всім бажаючим можу показати дорогу.

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #104 : 08 Сентября 2009, 16:45:37 »
згідно гарантії в них є 14 днів шоб замінити погану деталь... якшо я не помиляюся

не помиляєшся:  П.23   ПОРЯДКУ гарантійного ремонту (обслуговування) або гарантійної заміни дорожніх транспортних засобів
« Последнее редактирование: 08 Сентября 2009, 16:47:51 от virus »

Оффлайн Gonduras

• Новичок
  • Gonduras
« Ответ #105 : 08 Сентября 2009, 18:00:05 »
Lovelas Та воно так, але воно і з тим середнім положенням того регулятору машинка їздила і зайвого пального не споживала. Не конфліктна я людина - зайвий раз не люблю скандалити. Говорив я їм за 14 днів, але вони сказали що при доставці з кореї то ніколи так швидко не вирішувалося.

Оффлайн mikado

• Пользователь
« Ответ #106 : 08 Сентября 2009, 22:23:07 »
Я особисто думаю, що варто на них тиснути, і неварто *тушуватись*, типу неконфліктна людина- за ТО деруть сповна, роблять половину з переліченого в акті виконаних робіт (тому і недопускають до машини під час ТО), консультації та діагностики теж не за дякую, та й машинка чесно кажучи не сама дешева, а врезультаті що отримуємо? купу відмазок, неякісну роботу ТО, ну і складається враження, що купивши дане авто ти вже їм пожиттєво винен!!!? а якщо незнайомий з своїми правами, то Ти клієнт типу *простак*.
Не один раз переконуюсь, що *попросивши* в письмовій формі (без сварок і іншого), вони люб'язно погодяться допомогти. :)
ДОРОГА - НЕ ШКОЛА, ВОНА НАВЧИТЬ...

Оффлайн Gonduras

• Новичок
  • Gonduras
« Ответ #107 : 14 Сентября 2009, 13:17:07 »
... *попросивши* в письмовій формі (без сварок і іншого), вони люб'язно погодяться допомогти. :)
Можна будь-ласка більш детальніше про "прозьбу"?
Все-таки треба їх тримати в тонусі :)
Думаю що коли до кінця тижня не привезуть деталь троха попсувати їм нерви і заставити працювати так як вони і мають працювати.

Оффлайн Opecm

• Предупреждений 1
  • Неизвестный герой
« Ответ #108 : 06 Января 2010, 15:36:14 »
Галичина-Авто....Я вже накатав 37000 .. на 4000 замінили опорні підшипники..по гарантії ...здається треба знову..міняти ..і взагалі планую на 40та 50тис .дати хлопцям на лапу щоб все надто прискіпливо міняли...стойки перевірили , рульову, опорні підшипники, ну коротше все на шо закінчується гарантія на 50000 ...  а так до цього проблем не було, що означає що якихось ексцесів з гарантійкою не мав...нічого ще будемо мати..поміняю ще все що мені належить))))))!!!!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #109 : 14 Мая 2010, 23:46:07 »
14.05.2010 р. на одометрі 49010 км. Заміна датчика АБС по гарантії. Процедура відбувалась на Радарі. Нюансів не виникло. Єдине, що не сподобалось:  після того, як авто загнали в середину СТО - годину простояло без руху.    dntknw  zopa

Оффлайн dol4uk

• Новичок
« Ответ #110 : 19 Января 2011, 12:19:42 »
Пройшов ТО-1 (Галич-Авто). Попередньо задзвонивши до начальника зміни, сьогодні в 8.50 був на Зеленій. Уже в 9.00 машина була помитою і відразу направлена на підйомник. Потім - до електрика, потім - на геометрію. Весь час був біля машини. Потрачений час - рівно півтора години. Машина постійно була в русі.

Щодо цін (з ПДВ).
1. Виконані роботи - 526 грн:
 - підтяжка кріплення
 - геометрія коліс
 - заміна масла і масляного фільтра
 - електронна діагностика
 - перевірка задньої підвіски
 - перевірка передньої підвіски
 - заміна повітряного фільтра
 - заміна фільтра тонкого очищення палива
 - мийка

2. Видані запчастини - 357 грн:
 - олива Shell Helix Plus 4I 10W40 - 216 грн
 - фільтр масляний - 38 грн
 - фільтр паливний з клемою - 36 грн
 - фільт повітряний - 67 грн

Отже, загальна вартість ТО-1 мені обійшлася у 884 грн.

Оффлайн ToliBan

• Член клуба
  • ВЕЧНЫЙ
« Ответ #111 : 19 Января 2011, 12:22:06 »
 - олива Shell Helix Plus 4I 10W40 - 216 грн, а на какую это машину залили масло?

Оффлайн dol4uk

• Новичок
« Ответ #112 : 19 Января 2011, 12:23:06 »
- олива Shell Helix Plus 4I 10W40 - 216 грн, а на какую это машину залили масло?
Aveo 1.5

Оффлайн ToliBan

• Член клуба
  • ВЕЧНЫЙ
« Ответ #113 : 19 Января 2011, 12:25:20 »
dol4uk,  кинули они тебя с гарантией  :( на Шевроле в гарантийный период только GM

Оффлайн dol4uk

• Новичок
« Ответ #114 : 19 Января 2011, 12:27:40 »
dol4uk,  кинули они тебя с гарантией  :( на Шевроле в гарантийный период только GM
А де можна це почитати?

Оффлайн ToliBan

• Член клуба
  • ВЕЧНЫЙ
« Ответ #115 : 19 Января 2011, 12:30:34 »
Они потом покажут  ;)

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #116 : 19 Января 2011, 12:32:45 »
dol4uk,  нуу ... по перше Галич-Авто не входить до складу УкрАвто . Хіба що ти або в них купував авто, або тобі пох на гарнтію. Це раз.

По дргуе. 10W40 це напівсинтетика. Нах воно тобі на новій машині?  dntknw І воно (якшо я не помиляюсь) навіть не передбачене до застосування в Авео. Там або 5W30 або 5W40.

:o   ёпсель ToliBan  -  які люди  :D  beer2  Де пропав ?

Оффлайн ToliBan

• Член клуба
  • ВЕЧНЫЙ
« Ответ #117 : 19 Января 2011, 12:35:05 »
virusbeer2
Привет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
отдыхал в Карпатах vcool

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #118 : 19 Января 2011, 12:45:13 »
virusbeer2
Привет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
отдыхал в Карпатах vcool

:o :o :o :o :o :o    .......  :'(    Ну а чого ине маякнув?  dntknw  :'(

Оффлайн ToliBan

• Член клуба
  • ВЕЧНЫЙ
« Ответ #119 : 19 Января 2011, 12:53:52 »
В Яремче был к тебе как-то далековато и разведка сказала что у Вас метель, дороги были перекрыты dntknw

Оффлайн dol4uk

• Новичок
« Ответ #120 : 19 Января 2011, 12:56:28 »
virus,
На Галич-Авто мені ще в квітні казали що вони поновили акредитацію в УкрАвто. І нині я також питав чи з гарантією буде все нормально, на що отримав стверджувальну відповідь.
Як би там не було, але у квітні, коли я купив машину, у мене була сигналізація СтарЛайн на руках, яку відмовилися встановити на Галичині (де я власне і купував машину), "розказуючи" (читай - розводячи) мені що немали досвіду встановлення і водночас "співаючи" ціну 1000 грн, а на Радарі просто відмовили у встановленні через брак досвіду.

На тому ж таки сайті УкрАвто значилося Галич-Авто, крім того в сервісній книжці ззаду ця СТО також значиться серед акредитованих. І в мене не було більше вибору де встановити сигналку, і на Галичі не було проблем із встановленням (600 грн).

Тобто, якщо припустити що Галич-Авто не входить до складу УкрАвто, то моя гарантія полетіла на другий же ж день після покупки машини.
Зараз на сайті УкрАвто Галич-Авто дійсно не значиться.

На рахунку за ТО-1 на зворотній стороні листка формату А4 є "Умови провадження справ" де є пункт "Гарантійні зобов'язання".
Витяг звідси: "СТО проводить гарантійний ремонт автомобілів згідно зобов'язаннями Виробника автомобіля. Гарантія надається також на запасні частини, що були замінені". Далі йдуть винятки типу участь авто у змаганнях.

Поки не знаю де правда, можливо мене дійсно надурили із гарантією УкрАвто, водночас є гарантія від Галич-Авто (на подобі Пластику). Буду дізнаватися.

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #121 : 19 Января 2011, 13:00:21 »
dol4uk,  не обіжайся.. але ніфіга не поняв... тобто не поняв в чому проблема?
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #122 : 19 Января 2011, 13:49:58 »
В Яремче был к тебе как-то далековато и разведка сказала что у Вас метель, дороги были перекрыты dntknw

:o  Брехня! Атвічайу ! :(

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #123 : 19 Января 2011, 13:52:45 »

Зараз на сайті УкрАвто Галич-Авто дійсно не значиться.

Так отожбо.  ТО ти ж проходив теж зараз !!!

Про Галичину я взагалі промовчу  :D

Поки не знаю де правда, можливо мене дійсно надурили із гарантією УкрАвто, водночас є гарантія від Галич-Авто (на подобі Пластику). Буду дізнаватися.

Гарантія на зразок "Гарантія Пластика" теж має свої "підводні камені"  ;)  beer2

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
« Ответ #124 : 19 Января 2011, 13:55:39 »

Гарантія на зразок "Гарантія Пластика" теж має свої "підводні камені"  ;)  beer2

я звіряв Гарантійні договора пластика і Укр-авто.. різниц ніякої...

чи може ти шось знаєш?? з чим хочеш поділитися з нами?

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.