Автор Тема: Івано-Франківськ  (Прочитано 31335 раз)

Оффлайн Шах

• Постоялец
Re: Івано-Франківськ
« Ответ #100 : 29 Декабря 2009, 10:32:34 »
MI$H@ ну привіт-привіт міл-чєловєк!

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family
« Ответ #101 : 31 Декабря 2009, 16:55:04 »
Львівські Авеоводи вітають Вас з наступаючим Новим Роком і дарують такий невеличкий віршик:

Коли проб’є дванадцята година,
І старий рік зустрінеться з Новим,
Хай пощастить і Вам, і всій родині,
Ми зичимо, щоб посміхнулись Ви !
Хай казку принесе на крилах вечір,
І казка щоб затрималась на вік,
І під ялинку щоб чарівні речі
Приніс Вам щедрий дядько Новий Рік !

З Новим Роком, друзі !!!  beer2 beer2 beer2
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн SerogaTV

• Пользователь
« Ответ #102 : 13 Января 2010, 13:01:36 »
А є тут власник синього Авео в обвєсаз і з двома вихлопними?????

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #103 : 14 Января 2010, 09:09:23 »
virus І тобі Алах Акбар сину мій :)   Вас всіх теж зі всіма святами пройдешніми та майбутніми - пити то ще до 20 числа - жах...

Оффлайн SerogaTV

• Пользователь
Re: Івано-Франківськ ?
« Ответ #104 : 18 Января 2010, 19:08:53 »
Ну я тоді п'ятий!

Оффлайн vladuk

• Неизвестный герой
« Ответ #105 : 24 Января 2010, 22:44:16 »
Привіт всім! beer2 Шостим бути не хочу, неприємна цифра, тому зразу з запитанням до земляків. Де в нашому місті можна купити нікельовану накладку решітки радіатора?(Aveo III 2006) repa

Оффлайн zzzhenja

• Неизвестный герой
« Ответ #106 : 25 Января 2010, 17:35:57 »
У нас не знайдеш ,треба в Києві замовляти

Оффлайн WikTor

• Член клуба
  • Красава
« Ответ #107 : 28 Января 2010, 19:28:47 »
Опа, нова сторіночка Івано-Франківська! Давно не забігав! :)
Не ищите зубы мудрости у вставной челюсти

Оффлайн tolstuy

• Новичок
  • AVEO 1.6 китаец
« Ответ #108 : 01 Февраля 2010, 19:39:06 »
буду сьомим!

Оффлайн tolstuy

• Новичок
  • AVEO 1.6 китаец
« Ответ #109 : 01 Февраля 2010, 19:41:47 »
що значить "возможно БОТ"

Оффлайн WikTor

• Член клуба
  • Красава
« Ответ #110 : 11 Февраля 2010, 16:50:12 »
Землякам из Одессы привееее!  vcool
Не ищите зубы мудрости у вставной челюсти

Оффлайн vladuk

• Неизвестный герой
« Ответ #111 : 13 Февраля 2010, 20:58:26 »
Читав на форумах про новітню німецьку технологію видалення вмятин на кузові від граду, без шпаклівки і покраски. Найближча така станція знаходиться в Хмельницьку і Вінниці. Можливо хтось чув про щось подібне у Франківську? ...

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
« Ответ #112 : 04 Марта 2010, 14:01:36 »
Всім привіт зі Львова.
vladuk
Дав мені товариш телефончик майстра в нас у Львові, шо робить таке. Я ще не був. Він казав, що йому вмятину "вимасажував" за години 3 і за гривень чи то 350 чи то 400. Вмятина на дверцятах була 10-15 см. Як треба, то можу дати телефон попитаєш. Думаю буде ближче ніж Вінниця чи Київ.
Відносно решітки глянь в підписі в мене магазин, спитай там. Теж наш львівський.

А тепер ще одне. Панове. Планую їхати в Чернівці і не знаю який маршрут з меншими ямами, чи через ваше славне місто чи через Тернопіль. МОже хто підкаже?
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн vladuk

• Неизвестный герой
« Ответ #113 : 04 Марта 2010, 19:25:53 »
Semenigor
Дякую за пораду, але я думаю що "масаж" це не те,що мені потрібно...В мене десь 10-12 вмятинок від граду, величиною кожна десь 1 см. Ніби не дуже замітно, але навпроти сонця видно дуже, і досить неприемно. Вичитав на форумі, що ремонт таких 10-ти вмятинок триває десь 1 годину і кожна коштує десь 100 грн.
 В принципі, телефончик можеш залишити. Хто зна, можливо вони це теж зроблять.
( На рахунок дороги до Чернівців- нічим не можу допомогти.Туди давно не їздив)

Оффлайн Шах

• Постоялец
Івано-Франківськ
« Ответ #114 : 28 Апреля 2010, 23:57:06 »
Авеоводи Івано-Франківська, давайте будемо переймати досвід інших регіонів та зустрічатись. Я впевнений, що нам є про що поговорити та обмінятись досвідом. Можемо почати із звичайної кави, а там як піде... bravo

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #115 : 02 Мая 2010, 21:00:01 »
vladuk здам фішку. Є 2 СТО, які проводять такий вид ремонту - так і називається ремонт впямит без покраски. Де 1 СТО я не пам"ятаю - знайду їх візитку скину інфу ( правда сказати нічого не можу за їх якість робіт, вони так і не дали мені побачити : моя страхова хотіла з ними працювати і я мав побачити якість робіт - не хочу потім вислуховувати від клієнтів про хрєнову СТО куди їх направили ). Друга станція майже всім відома центр кузовного ремонту СТО "КАТЕР" ( на Коновальця 264-г, район Аеропорта біля гаражного кооперативу Авіатор ). Зі слів власника, Олега, у них вже є ця технологія, але чи робили вони щось по цьому напрямку я не знаю. В крайньому разі, якщо не вийде, то помалюють, як малюють я знаю і "атвєчаю" :)

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #116 : 02 Мая 2010, 21:06:50 »
Народ, може дійсно зустрінемось і принаймні познайомимось. Я думаю, що у всіх буде багато питань один до одного. Все-таки всі їздять різний період на своїх Авео і у всіх виникали певні проблеми, які вирішували в той чи інший спосіб. У загальному форумі не все знайдеш, та і соромно якось перед колегами з інших регіонів. Зустріч за чашечкою кави увечері в суботу чи неділю не обов"язково повинно закінчуватись попойкою, ми ж всі за кермом, а каву можна взяти із собою і взагалі зустрітись за містом чи на площадці. Але це потім, спочатку потрібно просто зустрітись і перезнайомитись - обмінятись телефонами... :)
Ну народ, хто щось має проти суботи 8-го травня на годинку... у кого які ідеї...

Оффлайн vadzjo

• Пользователь
« Ответ #117 : 05 Мая 2010, 15:30:27 »
Ідея хороша, правда в суботу не зможу, бо буду за містом

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #118 : 06 Мая 2010, 08:59:52 »
vadzjo Дак ця субота не остання в нашому житті :)  я  для прикладу сказав про цю суботу, а враховуючи вражаючу активність колег з рідного Станіславова, які дуже гаряче розпочали обговорювати мою ідею :), то дай Бог, щоб ми взагалі зустрілись хоча б до кінця літа. Зараз почнуться відпустки ( бо городи вже почались, а у декого закінчуються ) і ми навряд чи зможемо зустрітись. Головне, щоб ми реально зустрілись хоча б в травні.

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #119 : 06 Мая 2010, 09:04:57 »
Доречі народ!  Нас на всіх трьох гілках регіону Івано-Франківська є досить багато. Я давав модераторам пропозицію, щоб об"єднали три гілки в одну. А взагалі, можна подоповнювати свої профіля іменами та мобільними телефонами, щоб у випадку вирублення сайту можна було оперативно зв"язатись з одноклубниками.

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #120 : 06 Мая 2010, 09:09:46 »
Вот блін. В профілі місця під телефон не має. Я записав свій телефон на місці номера аськи.

Оффлайн vadzjo

• Пользователь
« Ответ #121 : 06 Мая 2010, 14:48:30 »
Я завжди готовий до зустрічі, а про суботу зрозумів буквально. Мій моб. №0996342314 або 0979514077 Вадим, так що здзвонюємося і зустрічаємося у будь-який час. Твого номера чомусь не бачу

Оффлайн vadzjo

• Пользователь
« Ответ #122 : 06 Мая 2010, 14:49:39 »
Номер знайшов

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #123 : 12 Мая 2010, 16:43:37 »
Народ привіт!  Пропоную зібратись цієї суботи, 15.05.2010 року, в районі обіду попити кави на годинку та одночасно познайомитись. Окремо як пропозиція зібратись машинами ( відповідно апостограмчику випити не вдасться ). План наступний:
1. Познайомитись ( типу анкетки я розроблю, якщо ніхто не має нічого проти );
2. Похвалитись своїми машинками, або пожалітись на них;
3. Випити кави у спокійній обстаканівці;
4. Обговорити справи на рахунок регулярності збіговиська в майбутньому;
5. Поділитись досвідом по експлуатації своїх авео;
6. Поділитись іншою у кого які є майстри чи СТО, де роблять хороший ремонт і формування внутрішньоклубного "чорного" списку СТО і майстрів ( "чорний" список формується виключно аргументовано і може бути оскаржений, однак теж аргументовано, будь-яким учасником збіговиська );

Перші збіговиська пропоную провести поблизу якогось супермаркета, типу Арсена - там можна спокійно припаркуватись трохи більшою кількістю машин, там же можна взяти кави, хто с автомата, хто з кафе і випити біля машин на парковці, чи сісти, відповідно в кафе.
Якщо у когось інша думка на рахунок місця збору, то я думаю, що всі з радістю її вислухають, але прошу врахувати, що це буде ( я надіюсь, що хоч хтось приїде ) перша зустріч людей, яким потрібно познайомитись та обмінятись контактами для подальшого спілкування.

Отже народ, хто за те, щоб зібратись 15.05.2010 року о 14:00 годині на парковці ТЦ Арсен ( задня парковка зі сторони вулиці Миколайчука ) ГОЛОСУЙТЕ.

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #124 : 12 Мая 2010, 16:45:34 »
Народ привіт!  Пропоную зібратись цієї суботи, 15.05.2010 року, в районі обіду попити кави на годинку та одночасно познайомитись. Окремо як пропозиція зібратись машинами ( відповідно апостограмчику випити не вдасться ). План наступний:
1. Познайомитись ( типу анкетки я розроблю, якщо ніхто не має нічого проти );
2. Похвалитись своїми машинками, або пожалітись на них;
3. Випити кави у спокійній обстаканівці;
4. Обговорити справи на рахунок регулярності збіговиська в майбутньому;
5. Поділитись досвідом по експлуатації своїх авео;
6. Поділитись інфою у кого які є майстри чи СТО, де роблять хороший ремонт і формування внутрішньоклубного "чорного" списку СТО і майстрів ( "чорний" список формується виключно аргументовано і може бути оскаржений, однак теж аргументовано, будь-яким учасником збіговиська );

Перші збіговиська пропоную провести поблизу якогось супермаркета, типу Арсена - там можна спокійно припаркуватись трохи більшою кількістю машин, там же можна взяти кави, хто с автомата, хто з кафе і випити біля машин на парковці, чи сісти, відповідно в кафе.
Якщо у когось інша думка на рахунок місця збору, то я думаю, що всі з радістю її вислухають, але прошу врахувати, що це буде ( я надіюсь, що хоч хтось приїде ) перша зустріч людей, яким потрібно познайомитись та обмінятись контактами для подальшого спілкування.

Отже народ, хто за те, щоб зібратись 15.05.2010 року о 14:00 годині на парковці ТЦ Арсен ( задня парковка зі сторони вулиці Миколайчука ) ГОЛОСУЙТЕ.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.