Автор Тема: Переїзд із розбиранням меблів: чи варто замовляти послугу?  (Прочитано 55 раз)

Оффлайн Dorick

• Новичок
У процесі планування квартирного переїзду постало питання, як краще перевозити великі меблі. Чи варто їх розбирати, чи можна транспортувати в зібраному вигляді? Яка компанія може допомогти з цим? Шукаю надійний сервіс, який має досвід у таких послугах. Що можете порадити?

Оффлайн Liamor

• Новичок
Для мого квартирного переїзду я звернувся до Smart Move, і це був ідеальний вибір. Вони не лише забезпечують транспорт, а й надають послуги з розбирання меблів, пакування, і все це дуже професійно. У мене були великі шафи та дивани, які складно перевозити. Їхня команда розібрала все, запакувала у спеціальні матеріали й доставила без жодних ушкоджень. На новому місці вони зібрали меблі, все стояло на своїх місцях. Що приємно, це заощадило багато часу й нервів. Якщо тобі потрібен такий сервіс, рекомендую їх. Більше інформації можна знайти тут: https://smartmove.com.ua/vantazhni-perevezennya-kyyiv/kvartyrnyj-pereyizd/ Вони дійсно професіонали своєї справи.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.